Lady Bloggers Party

Posted by

Scriu cu intarziere, deoarece am fost foarte ocupat in ultima perioada. Chiar si spre uimirea mea, am fost si eu invitat, semn ca totusi sunt simpatic cuiva acolo prin blogosfera feminina. Cum spuneau si altii, si daca stateam in cap, nu as fi ghicit cine m-a invitat.

De fapt, nu aveam nici macar o idee ca sa pot face o presupunere si chiar am fost luat prin surprindere cand am primit invitatia.

La petrecere aveam sa aflu cine m-a invitat, Monica Branescu, careia ii multumesc pentru invitatie. De asemenea, multumesc si lui Manafu si celor de la Vodafone pentru petrecerea extraordinara pe care au organizat-o.

Despre ce s-a intamplat pe acolo, stiti cum se zice, „what happened in Las Floor remains in The Vegas”, asa ca nu pot sa va povestesc, oricum am fost foarte multumit, pentru ca am fost intr-un numar mai restrans, ca ne cunosteam toti intre noi si atmosfera era foarte familiara. Nu am apucat sa vorbesc totusi cu toata lumea si nici sa dansez prea mult, poate si oboseala din ultima perioada si-a spus cuvantul.

Ce a fost interesant a fost faptul ca mi s-a confirmat inca o data ca exista oameni care imi studiaza foarte atent si cu mult interes viata. Si asta te face sa te simti foarte bine.

One comment

  1. Parca iti da o energie in plus stiind ca sunt oameni interesati de ceea ce scrii 🙂 e un sentiment bun pentru care merita tot efortul sa scrii 😀 Cat despre intalnire, 100% a fost super interesanta, cel putin si mie mi-ar place sa merg la una ca asta.

Comments are closed.