iphone 4s

Lansarea oficiala iPhone 4S in Romania by Vodafone

Posted by

Vineri are loc lansarea oficiala a telefonului anului, iPhone 4S. L-am numit telefonul anului, pentru ca in ultima vreme toata lumea a discutat de el. Nu cred sa fie alt telefon mai mediatizat, iar Siri a facut valuri-valuri pe intreg mapamondul.

Asadar, vineri, 11.11.2011, incepand cu ora 00:00 (adica joi seara), in mai multe magazine Vodafone din tara, veti putea cumpara iPhone 4S. Cei care vor veni in noaptea de joi spre vineri la magazinele Vodafone pentru a cumpara smartphonul iPhone 4S vor avea parte de o reducere speciala, dar si de un cadou surpriza.

Vodafone a fost primul operator din Romania care a anuntat aducerea telefonului si abonamentele pentru iPhone 4S si se pare ca are de gand sa faca cea mai mare lansare. Despre petrecerea care va avea loc cu aceasta ocazie nu va spun inca nimic, dar se aude ca o sa fie mare, mare de tot.iphone 4s

Pentru cei care nu stiu inca, iPhone 4S este cel mai puternic iPhone aparut pana acum, avand un procesor care ii asigura performante deosebite, fiind de 2 ori mai rapid decat predecesorul, iar grafica este si ea de 7 ori mai rapida. Asta face sa se miste ireprosabil, atat in navigarea pe web, cat si la lansarea aplicatiilor. Eu sincer sunt indragostit de Siri si e prima aplicatie cu care vreau sa vorbesc.

Pentru ca vorbim de aplicatii, aveti in App Store peste 500.000 de aplicatii disponibile. Mai multe informatii despre telefon gasiti pe pagina Apple.

Eu zic ca merita din plin mersul la cumparaturi in miez de noapte si profitat de oferta deosebita lansata cu aceasta ocazie. Afla mai multe despre telefon si abonamentul care ti se potriveste aici.

One comment

Comments are closed.