Lasertag cu bloggeri editia a IV-a

Posted by

Asa cum am spus, aseara am fost sa impusc niste bloggeri. Sau mai bine sa fiu impuscat de ei de vreme ce nu mai jucasem niciodata. Despre comparatia lui cu paintballul o sa scriu intr-un articol viitor. La primul meci, nu am fost in stare sa iau nici macar ultimul loc. M-a detronat o fata, asa ca am iesit pe penultimul loc. Apoi la meciurile urmatoare am urcat ceva mai sus, undeva pe 14-15 parca. Piticul se vaita ca l-am impuscat mereu, dar eu zic ca a avut ghinion sa-mi stea in cale, ca eu oricum impuscam orice misca, mai ales la inceput cand am impuscat mai mult la ai mei decat la ceilalti. Am fost in echipa cu Swamp, Mihai, Raluca si catava colege de ale ei, viitoare blogerite sa speram.

Tre sa imi cer inca odata scuze Danei cu care am avut o intalnire la cotitura, eu fugeam de gloangele inamice, ea probabil vana inamicul. Intalnire care cred eu ca a nu a fost foarte placuta din moment ce inca ma mai dor degetele iar eu am masa de 105 kg si ea doar 50-60. Sti tu cand e vorba sa fugi, nu te mai uiti pe unde fugi.

Mi-au fost atrase privirile de batran pervers si insurat catre  Simona, care consider ca e una din cele mai simpatiece bloggerite, si si-au mai facut simtita prezenta Bobby si Piticu.

Multumim celor de la LaserMax pentru gazduire si pentru accesul gratuit la toate jocurile pe tot parcursul serii.

Restul despre ce sa mai intamplat aseara puteti citi si pe la alti.

3 comments

  1. Chiar a fost fun aseara. In tine si in Swamp ce mi-am pus nadejdea. Din cate stiu eu Raluca nu a fost in echipa cu noi. In fine. Am cautat un contact pe blogul tau, insa n-am gasit nimic. As vrea sa te intreb ceva.

  2. Am rosit din spatele monitorului – nu se vede din fericire – din doua motive:
    1. chestia cu simpatica ;;)
    2. precizarea mea in aceeasi propozitie cu bobby voicu si piticu (din pacate acesta din urma a scapat reperului meu 🙂 )

    sa ne vedem si sa ne auzim cu bine sau pe principiul: mai multe in episodul urmator

  3. @Mihai: ti-am dat si mail, si le-am si adaugat in capatul descrierii despre mine. De vreme ce in general cititorii mei sunt cunoscuti nu m-am gandit ca nu ar sti cineva pe unde ma gaseste.

Comments are closed.