LIDL: Concert pentru 1 milion de fani

Posted by

lidlPagina de facebook a celor de la LIDL se apropie cu repeziciune de pragul de 1 milion de fani. Este primul brand de companie sau brand comercial care ajunge sa treaca de acest prag. Evenimentul coincide cu momentul in care, in cadrul unei serii de evenimente desfasurate sub numele Mix Music Evo, la Cluj, are loc un concert unde vor urca pe scena: Andra, Connect-R, Smiley, Proconsul, DeepCentral, DJ Rynno & Sylvia, What’s Up, Andreea Balan, Laurentiu Duta, Keo & Skizzo Skillz, Crush & Alexandra, Alin Calinescu, Marius Gavrila & DJ Jungle.

Pentru ca sunt multi fani care isi doresc sa vada un concert Mix Music Evo in orasul lor, si pentru ca acest lucru nu este posibil, chiar daca cei de la LIDL si-ar dori sa ajunga peste tot, pe 11 august, in cadrul concertului de la Cluj, va fi lansata o aplicatie prin care cei de la LIDL doresc sa ofere fanilor din toata tara un show si o experienta extraordinara. Astfel, pe pagina lor de facebook, prin intermediul aplicatiei, vei putea ajunge la concert, chiar in mijlocul oamenilor aflati acolo.

Prin intermediul aplicatiei, oamenii care dispun de un calculator dotat cu webcam au posibilitatea de a ajunge in mijlocul multimii de oameni din Cluj, pe ecranul din dreapta scenei. Aplicatia iti permite sa aplauzi, sa afisezi sau sa transmiti un mesaj, iar acesta va ajunge sa fie vazut si auzit de catre cei care urmaresc evenimentul.

lidl_concert_1_milion_de_fani

Sa nu va ingrijorati daca nu gasiti inca aplicatia, aceasta va deveni activa abia maine dupa-amiaza si va ramane activa pe toata perioada concertului. Mi se pare super tare ideea de a ajunge sa fiu vazut de catre toti cei prezenti la concert si sincer imi doresc ca pe viitor ideea sa fie aplicata si in cadrul altor concerte.

Astept cu drag si concertul Mix Music Evo de la Ploiesti, care va avea loc in perioada 31 august-1 septembrie si pe care, cu putin noroc, il voi putea urmari live.

Nu ramane decat sa va mai spun ca ne vedem la concert. Fie prin intermediul aplicatiei, fie direct la fata locului, daca veti urmari ecranul din dreapta.

9 comments

  1. Banuiesc ca atata vreme cat mesajul transmis este unui fain, da, chiar poate oricine. Bineinteles dintre cei 1 milion de fani. Dar daca te grabesti cu un like al paginii sigur o sa poti si tu.

  2. Ai dreptate, de obicei prefer sa vin cu informatii si articole diferite de alti bloggeri dar acum ce pot sa mai fac?

  3. Pai ai putea sa faci un mesaj fain de tot, deosebit de tot ce ar putea face alti bloggeri care au scris si ei despre eveniment si sa-l promovezi maine in timpul concertului.

  4. Sincer cred ca as putea, din pacate zilele astea trec printr-o perioada mai grea cu multe ore petrecute zilnic intr-un loc care nu-mi place de loc si care nu-mi da cea mai buna sau creativa stare.

Comments are closed.