Lucruri gratis: Aparat foto Kodak

Posted by

 Am de multi ani, aruncat prin dulap, un Kodak Easy Share DX6440 de 4 Mpx. A fost bun la vremea lui, dar s-a rupt usita care tine bateriile, apoi a baut cola obiectivul si nu mai iesea prea bine, a luat si ceva trante.

La un moment dat, l-am desfacut bucati si cand l-am montat la loc, cred ca am pus invers membrana de pe senzorul foto ca facea pozele in ceata. 

Am tot zis ca il leg la un PIR (senzor de miscare) si il montez in casa in fata usii de pe hol astfel incat sa faca o poza de cate ori intra cineva pe usa. Dar cum nu am timp nici macar de proiectele mele, sigur nu voi reusi nici in urmatorii 10 ani sa fac o asemenea jucarie.

Daca exista doritori pentru acest obiect, lasati un comentariu. In principiu, ma gandesc la cititorii din Ploiesti, care pot veni dupa el, dar alegerile le pot face si in functie de cine comenteaza, de ce comenteaza, daca vrea sa faca ceva interesant cu el, sau daca intr-adevar il ajuta sa faca fotografii cu el, ca nu-si perminte nici macar un telefon cu camera etc.

7 comments

  1. Nu il doresc ca am deja unul mai performant insa sunt curios cum se poate realiza aia cu senzorul de miscare.

    1. Si crezi ca eu stiu? In principiu senzorul de miscare da un semnal si acel semnal poate declansa un contact. La ap. foto exista un contact la butonul pe care apesi.

  2. eu l-as dori doar ca sa-l expun intr-o vitrina alaturi de povestea lui care este destul de interesanta…

  3. Se duce la Pauna Oana de vreme ce a fost prima care a comentat ca il vrea. Speram sa il doreasca un baiat care sa stie sa-l desfaca, sa-l curete si sa il faca sa mearga din nou ca nou, dar cine stie poate ii place sa demonteze lucruri si Oanei.

  4. Si tocmai mi-a soptit un neuron ca a ajuns la ea. 🙂 Spor la demontat, curatat si montat la loc.

Comments are closed.