Lyoness, si iata-ma ocupandu-ma si de afaceri MLM

Posted by

Eu cand aud de sisteme gen MLM, le consider o excrocherie si nici nu vreau sa aud de ele. Dar pentru ca totusi era vorba de Enkumber, am decis sa-l ascult sa vad ce are de zis, si m-a convins destul de usor ca e o afacere care merita incercata.

Ideea in sine e buna, e o afacere care merge foarte bine in tarile din vest, si cu care poti castiga ceva banuti, destul de multi fara sa te coste nimic. Stiu din proprie experienta de la alte MLM-uri textul „Nu, noi nu suntem ca ceilalti, noi suntem altfel”.  I-am si spus lui Enkumber, din prima, sa nu aud fraza asta sau chestii de vrajeala corporatista.

Ei bine, totusi fatza de alte MLM-uri sunt altfel, in primul rand nu te costa nimic pe tine ca sa intri in sistem si il costa pe sponsor, adica pe cel care te baga. In felul asta nu mai incerci sa atragi oameni oricati, de oriunde, decat daca aia bani de aruncat, altfel ii selectezi cu grija.

In al doilea rand nu trebuie sa cumperi din „propriul” tau magazin (cum sunau textele de la Amway) ci cumperi de la firme mari precum Rompetrol, LukOil, Real, Hervis. Astea sunt deja in sistem dar am inteles ca urmeaza si altele sa intre. Pe langa astea mari sunt o groaza de SRL-uri mici in sistem pe care nu stiu inca cum sa le identific. Din astea mai mici un loc de unde cumpar frecvent haine este House of Art.

Ce primesti? Primesti 1% din valoarea cumparaturilor tale. Deci merita sa intri in sistem pentru ca oricum cumperi de la magazinele respective. Banii ii ai pe un card Lyoness si ii poti folosi imediat. In afara de asta mai primesti si 0.5% din ce cumpara cei adusi de tine in sistem.

Mai sunt si alte avantaje si lucruri interesante dar cine naiba a stat sa urmareasca atent toata prezentarea aia.

Daca te-am convins si esti interesat sa intri in acest sistem, nu ezita sa ma contactezi, poate sunt dispus sa iti fiu sponsor.

P.S. Desi este o afacere buna, este testata pe afara, in Romania si bancile au dat faliment, si fondurile de investitii desi si alea merg ok pe afara, deci si acesta afacere poate oferi suprize datorita dragilor nostri concetateni numiti si „baieti destepti”.

4 comments

  1. apropo de PS… intre timp in Romania sunt peste 250.000 carduri Lyoness, saptamanal inregistrandu-se cca 5000 de noi membri 😉

    ce ai mai facut cu Lyoness? te-ai mai ocupat? 🙂

  2. Stiu, am un articol in draft de vreo 2 luni dar urmeaza sa mai colectez niste date.

    Nu prea m-am ocupat, am inceput sa ma implic in urma cu cateva luni de zile.

Comments are closed.