M-am intors acasa

Posted by

Iulia ma intreaba ce am facut in vara aceasta. Raspunsul scurt ar fi fost ca am muncit mult, am scris pe blog, am facut si ceva banuti, am rezolvat toate problemele pe care le aveam pe to-do list. Au fost 3, mari, nu o sa intru in detalii care au fost problemele de rezovat, doar ca pentru rezolvarea lor era nevoie de bani, aproximativ 2000 de euro, si am reusit sa le rezolv fara sa vand motorul. A fost greu dar a meritat pana la urma.

Nu am avut concediu, nu am fost nicaieri, in afara de un we la mare in Bulgaria si cateva plecari sporadice de o zi in rest a fost doar munca, zi si noapte. Mai am o mica vacanta we acesta tot la mare, tot in Bulgaria, oferita de compania unde lucrez.

Dar dincolo de toate aceste aspecte cred ca cel mai important aspect pe care l-am realizat dupa aceasta vara, este ca nu banii sunt importanti si multe alte lucuri care iti pot aduce fericirea. Si ca uneori poate vrei sa ai un blog doar ca sa vorbesti celorlalti despre bucuriile si gandurile tale, nu ca sa il faci la un nivel profesional sau sa il consider al doilea job.

Asa ca unu din cele mai frumoase lucruri pe care le-am facut vara asta, la finalul ei a fost ca m-am intors acasa. Si nu pot decat sa ma bucur ca va regasesc pe toti aici fericiti.

Dau leapsa mai departe unui singur lui Razvan Mihalcea.

4 comments

  1. E bine sa sti care iti sunt prioritatile in viata. Sacrifii trebuiesc facute din cand in cand ca sa iti indeplinesti visele. Bine ai revenit:)

  2. Din punctul meu de vedere blogul trebuie sa fie o pasiune nu un job …

  3. Din pacate, Razvan Mihalcea nu iti va raspunde, fiind deja in Spania…..nu si-a luat si laptop-ul cu el, deci….

Comments are closed.