O lume minunata in care vom gasi, multe USB-uri, multe bucurii

Posted by

… pentru copii…

Frumoasa melodia nu? Si stim cu totii ca pasionatii de gadgeturi sunt asemenea unor copii care se bucura de fiecare noua jucarie pe care o are, fie ca e vorba de o simpla lampa pe usb sau de gadgeturi mai complicate.

Eu m-am intrebat zilele trecute cate produse am pe usb (desi intr-adevar nu folosesc foarte des multe din ele) dar am ajuns la concluzia ca am un numar enorm de device-uri care se leaga pe usb. As incepe cu plita de tinut cana de cafea calda, pe care am castigat-o de la prizee.com, apoi as pune colectia mea de mousi de mici dimensiuni pentru laptop care sunt toti pe usb, apoi cititorul de carduri, incarcatorul pentru diferite device-uri, adaptoare de toate marimile si toate formele, si multe altele.

Desi credeam ca am orice device pe usb, am vazut totusi pe usbstore.ro un device pe care nu-l am si mi-l doresc. E vorba de un set de boxe pe usb. Nu inteleg inca de ce pe USB si asta m-a facut curios sa vad de ce sunt in stare asemenea boxe.

Deci daca as putea alege sa testez ceva din acest magazin, atunci cu siguranta ar fi acest set de boxe. Sa inteleg ca USB-ul in viitor va ucide si placile de sunet? As fi curios de asemenea de ce sau cine a venit cu ideea asta, mai ales cand placile de baza de la orice computer au placa de sunet integrata si mai ales cand orice laptop are si el o iesire de casti unde poti sa pui si boxele.

Deci e cineva in stare sa ma lamureasca de ce aceste boxe sunt pe usb? Si ce stiu sa faca?

2 comments

  1. sau: o lume minunata in care vom gasi … prea multi de „i”
    altfel, misto de tot lampa usb.:)

  2. Am cumparat lampa pe usb cu ~1 EUR de pe ebay, doar ca a durat 1 luna pana a ajuns.

    Daca tot faci reclama magazinului, mai baga si o critica referitoare la preturi 🙂

Comments are closed.