Ma apropii de un moment important in istoria firmei

Posted by

Sunt la cateva luni distanta, cel mai probabil 7-8 luni, de un alt moment important din viata firmei pe care o detin. Desi pe de o parte astept cu nerabdare acel moment (il voi anunta pe blog desigur), pe de alta parte sunt putin speriat pentru ca sunt sigur ca vine cu noi provocari si ca lucrurile se vor mai complica putin. Asa ca trebuie sa recunosc ca mi-e si putin teama de momentul acela. Vine cu noi oportunitati, dar si cu cateva mici dezavantaje.

E clar ca trebuie sa ma gandesc de pe acum la strategiile de dezvoltare si evolutie ale firmei dupa ce ajung in acel punct. Cred ca o sa ma sfatuiesc si cu alti antreprenori, ca sa stiu ce ma asteapta, teoretic e de bine, practic dupa ce te-ai invatat asa ani de zile, o schimbare te cam sperie putin.

Oricum am evaluat la 7-8 luni in conditii normale, dar cum in momentul de fata nimic nu mai e normal si se discuta despre un nou val al pandemiei, restrictii pe anumite zone si asa mai departe, e destul de greu sa evaluez daca voi atinge punctul respectiv in septembrie sau la final de an.