Mai sunt 5 zile

Posted by

Toata lumea ma intreaba ce se va intampla pe 10 mai si fiecare incearca sa ghiceasca. Care de care, cu variante mai interesante, dar totusi departe de adevar. Mai sunt 5 zile si, zic eu, ca pe 10 mai se vor intampla multe. E o data importanta pentru mine, din multe puncte de vedere. Deja am pregatite cel putin 5 articole pentru ziua respectiva. Probabil urmeaza niste schimbari, la ce, cum, cine, de ce…. probabil nu aveti nici o sansa sa ghiciti, dar, ca sa va mai chinui putin, va las mai jos o poza:

Si, da, puteti sa va dati cu parerea in comentarii, ca nu ma deranjeaza deloc.

23 comments

 1. Nu incep nici o campanie electorala, probabil voi sta mereu deoparte de politica, nu are legatura cu galaxy tab, ma jucam in timp ce faceam pozele si a iesit poza asta in care mi-a placut atitudinea si de aceea am selectat-o, nu are legatura cu Regatul Romaniei (nici nu stiu ce e aia macar).

  Mai ganditi-va.

 2. Suspans…nu vreau sa mi dau cu parerea..sunt convinsa ca va fi o supriza placuta. MULTA BAFTA!!! Knock them for six!

 3. nici nu mai stiu la care am raspuns si la care nu asa ca sa incercam sa reluam
  Nu are legatura cu Samsung, , Tab, Note sau mai stiu eu ce alt model.
  Daca era sa mut haotik.ro pe dragosschiopu.ro o puteam face de multa vreme deci nici asta nu fac, nu renunt la brandul Haotik, nu imi schimb jobul (sau… asta se poate interpreta cred) dar nu, nu-mi schimb jobul, nu fac copii, in cel mai rau ii face Dana, eu sper sa nu.

  Deci, nu, nu, nu, nu……

 4. Te duci la Festivalul International de Jazz Ploiesti Hot Jazz Summit? Am rude in Ploiesti si spuneau ca merg si ele. O sa faci poze cu telefonul?

 5. Nu am telefon, am o tableta pe post de telefon. Nu stiu nimic despre festivalul respectiv. Deci nu.

 6. nu, desi sper sa ajung si acolo dar e mai complicat am mai spus in 10 locuri azi ca sunt la Mobile Conf cam toata ziua, sunt deja programate majoritatea lucrurilor sa se intample pe 10 chiar daca eu mor intre timp :)) Deci nu are legatura cu locul unde ma aflu eu in ziua respectiva.

 7. @GoldMidas era prin spam comentariul tau de aia nu ti-am raspuns, vezi ca Akismet se pare ca nu te are la suflet. Ca sa iti raspund la intrebare, mai sti poate fi si asta :))

 8. Am obesrvat si eu ca Akismet-ul nu prea ma are la suflet. Cred ca mai mare probabilitate sa se iuntample pe 10 este ce ti-am scris pe twitter 😀

 9. Nu-mi deschid o noua afacere, ce reclama, ca m-ai facut curios. Poate o pun pe blog pe 10 daca imi place.

 10. Sa las pe mai tarziu reclama? Daca nu conteaza unde te afli, trebuie sa aibe legatura cu online-ul, in mod exclusiv. Categoria Social Media ar trebui sa imi spuna ceva? Sigur ca faptul ca ai putea castiga iPad-ul de pe Quickmobile nu este un lucru important si o gramada de participari la diverse campanii sunt neimportante. Cred ca ai ceva cu SocialMediaTraining.ro, desi nu acesta este lucrul care explica categoria din care face parte articolul? Mizezi pe ascensiunea ta, pentru ca faci lumea sa fie curioasa?

 11. Adrian:
  1. Ce reclama?
  2. Are legatura cu online-ul ca tot ce fac eu are legatura cu online-ul. Are legatura si cu viata.
  3. Se fac niste schimbari la categorii, e vechea categorie Blogging + probabil alte cateva categorii. Unele au disparut pur si simplu.
  4. Nu inteleg care e treaba cu iPad-ul si de ce e important sau neimportant ca nici asta nu am inteles macar.
  Bannerul de sus a ramas de la teste, urmeaza altul in curand.
  5. Nu are logica intrebarea finala, sa miez ce? si da am facut lumea curioasa desi unii stiu despre ce e vorba pentru ca am facut o validare a ideii inainte de a trece la treaba. E o idee nebuneasca oricum de aia e greu sa ghiciti.

Comments are closed.