Mâine ne vedem la Influencer Marketing Conference

Posted by

Dragi cititori și colegi din domeniul blogging-ului și social media,

Mâine este o zi mare pentru toți cei pasionați de influencer marketing și comunicare digitală. Este ziua în care se va desfășura cea de-a șasea ediție a Influencer Marketing Conference, un eveniment de neratat pentru oricine lucrează în această industrie. Și da, voi fi acolo!

De ce este atât de important acest eveniment?

Într-o lume în care influencerii au devenit un subiect de discuție tot mai prezent, este esențial să înțelegem cum putem folosi această formă de marketing într-un mod eficient și etic. Conferința se adresează nu doar influencerilor, ci și oamenilor de marketing, managerilor de companii, specialiștilor în comunicare și multor alții. Cu alte cuvinte, este un eveniment pentru toată lumea, de la bloggeri ca mine până la directori de marketing și specialiști în PR.

Ce aștept de la conferință?

Cu peste 12 ani de experiență în organizarea de evenimente de digital marketing și social media, echipa Influencer Marketing Conference promite o serie de prezentări bine conturate, susținute de vorbitori experimentați. Sunt nerăbdător să aflu despre noile tendințe, să particip la sesiuni practice și să aud studii de caz care să mă ajute să îmi optimizez strategiile.

Beneficii pentru participanți

  • Know-how aplicat: Vom avea ocazia să învățăm tactici noi și să ne adaptăm la provocările actuale ale pieței.
  • Conținut valoros: Timpul și resursele sunt limitate, iar conferința promite să ofere uneltele potrivite pentru eficientizarea campaniilor și îmbunătățirea rezultatelor.
  • Networking: Este o oportunitate excelentă de a întâlni și interacționa cu alți profesioniști din industrie.

Detalii despre eveniment

Conferința va avea loc mâine, 14 septembrie 2023, la Hotel JW Marriott din București. Dacă încă nu v-ați înregistrat, vă recomand să completați unul dintre formularele disponibile pe site-ul evenimentului.

În încheiere

Sunt entuziasmat să particip la acest eveniment și să împărtășesc cu voi toate informațiile și învățăturile pe care le voi câștiga. Dacă veți fi și voi prezenți, nu ezitați să veniți să discutăm. Până atunci, ne vedem online!

Cu drag,
Dragos Schiopu
Antreprenor, blogger și pasionat de social media și marketing digital