Marele premiu de betivan Coca Cola

Posted by

Coca Cola Toata lumea care ma cunoaste stie ca beau cola, si nu asa un pahar de ocazie si cam 1 sticla de 2 litri pe zi, uneori si mai mult. Deci prin urmare ma astept la premii multe din partea lor. Iau sticla… cand dau sa desfact sticla si sa ma bucur de savoarea esentei de cola din ea citesc repede UITATE SUB CAPAC, iau repede capacul dornic de mega castiguri si imi spune INTRA PE SITE, intru pe site, si ma ia cu intrebari despre formatia Nirvana, (cu parazitii nu au intrebarii? )

Zilele trecute am luat si o stica de sprite, pe vremea liceului eram pasionat de Sprite, asa ca din cand in cand mai pun deoparte sticla de cola si savurez sprite. Aici umilinta a fost deplina, cica: AI CASTIGAT UN MARE NIMIC. Nu stiu ce au vrut ei sa spuna dar din punctul meu de vedere a fost batjocura pe fata. Pana la urma asta era adevarul, beau de 15 ani Coca Cola si in tot acest timp am castigat un mare nimic.

Nici macar colectiile de pahare nu le am complete, nu pentru ca nu as fi avut destule capace, la fiecare promotie cu pahare am ramas cu 10-20 de capace, pentru ca trebuia sa alergii dupa  magazine care sa participe la promotie si sa aibe pahare, la una din colectii am prins la Carefour ultimile 6 pahare, dar in rest nici acolo nu m-am putut bucura de premii.

Si cum se spunea intr-o alta reclama: Pentru o viata linistita multumesc MTV.

P.S. Sa nu vad comentarii cu vai cat de mult rau imi face cola la stomac si bla bla bla-uri dastea, ca daca nu beau cola o saptamna incepe sa ma doara stomacul, asa ca mie imi e bine cu ea, nu am probleme cu stomacul, nu imi face rau. Iar de legenda cu carnea care se „topeste” intr-un pahar de cola peste noapte sunt satul. Incercati asta cu o sticla de apa carbogazoasa si s-ar putea sa aveti acelasi efect.

2 comments

  1. „Sprite spune pe bune!”

    „Pentru o viata linistita mii de multumiri MTV!”

    Asa ca sa fiu carcotas. >:P

Comments are closed.