Masuri anti criza

Posted by

In primul rand am schimbat cam tot ce se putea in euro.

Apoi am luat lista de cumparaturi de la Careforu si am taiat dupa ea Coca-Cola (sau orice alte sucuri naturale sau nenaturale), am taiat orice fel de dulcuri, am taiat pana si fructele sau am redus drastic din ele. La haine, electrice, articole sportive sau alte chesti nici nu am trecut sa ma uit macar ce mai e pe acolo.A ramas doar mancarea de baza pentru a economisii cat mai multi bani.

Urmatoarea pas a fost reducerea abonamentului vodafone la abonamentul minim de 3 euro.

De asemenea ma gandesc sa vand cam tot ce nu mai imi e nefolositor prin casa pe preturi de nimic, ca multe si asa stau degeaba. Un nokia 7710, o imprimanta care a fost folosita de cateva ori doar, cititoare de carduri si alte minuni, diverse placi de prin computere, si ce mai ma incurca pe acolo.

6 comments

 1. Sunt absolut de acord cu masurile luate, mai putin partea cu fructele. Dupa parerea mea ar trebui sa cumparam cat mai multe produse romanesti, pacat ca nu este gama variata.

  Gadget-urile nefolosite sunt triste, mai bine le gasim un stapan nou decat sa stea prin sertare, sa se umple de praf.

 2. Ai putea sa faci diferite concursuri cu unele lucruri de care n-ai nevoie. Cred k ar fi o idee buna

 3. Fructele sunt multe de pe afara. Bananele, portocalele si altele nu prea cresc in Romania.

  Ma gandesc ca probabil voi pune pe blog si la status la mesenger. Pe de alta parte ca decat sa il dau pe nimic, daca imi perd telefonul si am nevoie de unul, e bun si ala. Si chesti de genul asta. Ma hotarasc in momentul in care incep sa fac curat prin dulapuri, cum si pe unde le dau.

 4. Sucurile naturale NU ar trebui eliminate de pe lista, cel putin nu Raureni(cel mai tare produs romanesc la ora actuala). Legat de telefon, ar fi practica si o cartela de 10eur – 3.(3)EUR/luna de credit activ, si nici nu poti sa treci peste, ca la abonament.

  Piinea inlocuita cu mamaliga – foarte practic, cu malai de 30.000 ai asigurata mamaliga o saptamina pe putin, ceea ce inseamna de 2-3 ori mai ieftin ca piinea! 🙂

  Oricum, nu ar trebui gindit in stilul asta. Eu ca masura de criza incerc sa muncesc cit mai eficient si, astfel, sa cistig mai mult in unitatea de timp. Bine, asta nu prea e aplicabila cind muncesti la patron full time si nu ai nici un bonus daca bagi ca furnicuta si depasesti norma…

Comments are closed.