Matusica mea = birthday calendar

Posted by

Eu unu nu stiu bine nici cand e ziua parintilor mei, la bunica mea nici macar cati ani are nu stiu. De prieteni nu mai vorbesc ca nu am habar cand e ziua lor de nastere.

Ei bine am o matusa in Italia, nu a fost an in care sa nu ma sune sa imi zica La multi ani! Bineinteles ca nu a fost an in care sa nu sune pe mama, pe tata, pe orice fel de ruda oricat de indepartata ar fi, pe orice fel de cunostinta. Si nici macar nu le are notate undeva sa zici ca are un PDA destept care sa ii aduca aminte, vezi ca e ziua lui cutarescu azi. Pur si simplu le tine minte si nu uita niciodata sa dea telefon. Aaaa, bineinteles ca nu uita sa sune nici de ziua sotiei mele.

E ceva care conteaza mult si o invidiez pentru asta. La mine au fost ani in care nici macar eu nu am stiut ca e ziua mea, adica nu am avut vreo treaba cu calendarul sa ma uit sa vad ca e 23. E un gest minuscul, sa dai un telefon dar care conteaza mult in viata. Eu din pacate nu reusesc sa-l fac. Bineinteles ca nu am habar care e ziua ei de nastere. Ce pot sa mai zic, decat ca multumesc matusica pentru urarile pe care nu uiti niciodata sa mi le faci.

One comment

  1. sa inteleg ca e ziua ta?

    daca da, la multi ani si tot ce-ti doresti! 🙂

Comments are closed.