Mediadirect pregateste un super site

Posted by

O idee pe care merem mi-am dorit sa devina realitate e pe cale sa se lanseze. Cat mai curand cu atat mai bine. Cu putin noroc sunt unul dintre putini blogeri care are momentan un cont de test la acest site cu filme de inalta calitate.

Siteul arata foarte bine, iar ideea de a vedea filme hd direct de pe internet este una foarte buna. Scriam mai demult despre o asfel de idee si se pare ca cineva sa gandit sa o si puna in practica, fapt pentru care vreau sa le multumesc. Spuneam atunci ca nu sunt un fan al cinematografelor si ca prefer sa platesc pentru a vedea un film acasa. Se pare ca nu sunt singurul care adora asta si sunt sigur ca daca preturile vor fi ok, vor avea o groaza de clienti.

Pentru a nu fi stresat cu cerereri de cont postez mai jos dorinta celor care administreaza acest site, si chiar daca am reusit sa fac rost de un cont, probabil nu va sta mult nici asta pana il vor schimba, oricum momentan doar l-am testat cu un film si voi astepta cuminte sa lanseze siteul.

Postez acest mesaj pe toate forumurile pe care le am gasit dupa ce am dat search pe google la „mediadirect.ro/hdlist cont parola”:
Userul „unu” a fost un user doar de test. Tocmai pentru ca a ajuns sa fie user public, am decis sa il stergem. Acest site nu este „free access”! Nu mai cereti conturi, nu mai intrebati de cum puteti contacta administratorul. NU puteti! Acest site nu este public! Iar cand va fi public, daca va fi, accesul va fi ceva de genul „pay per view”. End of subject.

P.S. Linkul catre site nu merge, dar l-am pus in blog pentru ca sunt sigur ca ii va ajuta.

P.S.2 Am asa un feeling ca vor ajunge pe aici si administratorii siteului, asa ca imi permit sa le dau o sugestie. Ochelari pentru filme 3d (red-green) se gasesc destul de usor si la preturi foarte accesibile, asa ca sa nu ezite sa bage si filme in format 3D pe site. In rest siteul arata foarte bine dar daca se doreste sa le fac o analiza mai completa ii pot ajuta. Mi sa parut destul de greoi sa te muti de la o pagina la altua, si un modul de cautare ar fi util. De asemenea filmele mi-ar place sa le gasesc fie pe categorii dar si pe taguri.

P.S.3 Mi-ar place sa testez mai mult decat „listahd” si sa vin cu idei si sfaturi.

4 comments

  1. La mine filmele au mers perfect.

    chiar daca am obiceiul sa fac praf limba romana, totusi…

Comments are closed.