Mesterii lu peste

Posted by

Prea multe nu pot sa zic de rau, ca na imi sunt rude, si au facut totusi treaba buna si ieftina, si per general sunt multumit. Dar cum drak sa vi cu geamul la montat si sa te trezesti ca nu ai montat manerul. Dar cum ne pricepem de minune rezolvam repede problema cu 2-3 holsuruburi, asfel incat la balcon din 3 geamuri doua se deschid iar al treilea exista, are balamale dar e prins in holsuruburi pentru ca cineva a uitat sa ii puna si maner-ul de deschidere, desi are balamale.

Presupun ca odata cu plasele de tantari de care au uitat or sa vina si cu masina de gaurit sa ii puna maner. Pana atunci am un geam fix desi ar putea fi fereastra in toata regula.

Edit Later: La telefon ia zis nevestii ca se deschid ambele geamuri asa ca am am zis, ce-s eu tampit si am reluat problema. M-am dus frumosel, am analizat stalpul care parea fix si pe care se inchidea celalalt geam, am descoperit niste lamele micute care se rotesc, le-am rotit, si surpriza… s-a deschis si geamul „fixat in holsuruburi”. Se pare ca se deschide toate 3 geamurile, dar na, daca nu-ti face omul training cum se deschide un geam, mori prost si nemultumit ca nu se deschide si al treilea geam. Deci nu au uitat nimic ei saracii, sau au uitat doar sa ne spuna, bah prostilor veniti sa vedeti cum se deschide un geam care nu are maner. Mult mai happy acuma. Astept plasele de tantari si sper sa nu fie si alea „fixe”, desi o ca le zic ca-s prost si am nevoie de intsructiuni de utilizare sau de un training scurt.

One comment

Comments are closed.