Mitul NASA

Posted by

M-am saturat de mitul asta cu NASA, mi sa acrit, nu vreau sa mai aud de el.

Vezi antena aia de pe bloc, (una mare cu multe antentute pe ea, probabil un radioamator super maniac), e a unui tip, mare haker care lucreaza acum la NASA si prin antena aia se conecteaza direct la serverele lor.

Am sa fac orasul 3D si pentru asta am comandat o poza speciala „hait resolution” direct de la NASA, nu o are nimeni, eu am comandat-o pe firma mea.

Daca e vorba de un tip smeker atunci e angajat mereu la NASA, uneori mai scapa saracul si il angajeaza CIA.

Bai fratilor, acum orice firma mai ciumega isi permite un satelit sus, sunt firme specializate de cartografiere a pamantului care au sateliti propri si fac poze propri. NASA nu ofera asfel de servicii, e interesata de programe de cercetare spatiala, etc. Nici macar nava „Columbia” nu mai apartine NASA si apartine firmei SpaceX. Serverele interesante sigur nu sunt la NASA asa ca nu inteleg de ce hakerii sparg mereu NASA si nu alte servere. De ce nu sparg ei Google Adsense, sau alte chesti, nu stiu, orice de pe net.

Asa ca chestie va-ti uitat si voi pe siteul NASA sa vedeti cu ce se ocupa firma respectiva? Asta ca sa ma scutiti pe mine de aberatii inutile si de legendele urbane de care sunt atat de satul.