La multi ani 2017!

Posted by

Dupa cum stiti, in fiecare an obisnuiesc sa fac un raport al activitatii mele pe blogul personal; si, desi in ultima vreme am fost destul de ocupat cu alte calcule pentru a mai avea timp sa scriu, am zis sa fac totusi acest raport, pentru ca sunt eu curios cam ce activitate am avut pe blog in 2016. Stiu ca a fost una destul de scazuta, dar sa vedem ce vor spune cifrele:

# Decembrie 2016 (4 articole)
# Noiembrie 2016 (3 articole)
# Octombrie 2016 (7 articole)
# Septembrie 2016 (3 articole)
# August 2016 (4 articole)
# Iulie 2016 (3 articole)
# Iunie 2016 (2 articole)
# Mai 2016 (5 articole)
# Aprilie 2016 (19 articole)
# Martie 2016 (32 articole)
# Februarie 2016 (30 articole)
# Ianuarie 2016 (32 articole)

Asta inseama ca, in anul care tocmai a trecut, am reusit sa scriu pe blogul personal nu mai putin de 144 de articole, cu 4 articole mai mult decat in 2015.  Sincer, nu ma asteptam sub nicio forma sa depasesc activitatea mea din 2015, mai ales ca stiam ca in ultima vreme am lasat mai multe articole si idei bune in draft si nu am dispus de timp ca sa adaug la ele macar cateva cuvinte.

Si anul acesta imi propun sa public un articol pe zi. Desi imi propun asta, sunt destul de sceptic legat de timpul necesar pentru a putea face asta zilnic, dar cumva am observat in cursul anului trecut ca scrisul pe blog imi ofera un moment de relaxare si ma face sa uit pentru un scurt timp de problemele cu care trebuie sa ma confrunt zilnic. Probabil ar fi mai sanatos sa-mi propun sa alerg jumatate de ora pe zi in loc sa scriu pe blog, dar pana la urma fiecare face cu viata lui ce doreste, iar pentru mine scrisul pe blog e un moment de incarcare cu energie. De asemenea, indiferent ca reusesc sau nu reusesc sa ma tin de planul meu de a avea un articol pe zi pe blog, sunt sigur ca cel putin la inceputul anului acesta va exista activivate aici, pe blog.

Desi planurile legate de blog nu mai sunt asa marete precum acum 3-4 ani, e un instrument foarte util pentru branding, pentru a creste vanzarile in companie si mai ales pentru a creste reteaua de contacte si a gasi potentiali clienti. Asa ca in mod sigur nu voi neglija acest blog.

Ce veti gasi anul acesta pe blog?

In mare cam ce v-ati obisnuit deja, sfaturi legate de antreprenoriat, povesti despre locurile prin care calatoresc si, nu in ultimul rand, date despre rezultatele pe care le obtin pe drumul pe care il parcurg sau noi proiecte pe care indraznesc sa le intreprind. Am planuri mari anul acesta si cu siguranta blogul este un element care ma va ajuta in indeplinirea lor.

Despre planurile mari pe care le am anul acesta nu o sa va spun acum, o sa va spun maine intr-un articol separat.

One comment

Comments are closed.