Multumesc blogosferei Ploiestene

Posted by

clasament rcaZilele trecute, asa cum bine stiti, v-am cerut ajutorul la un concurs unde aveam nevoie de voturi. Desi de obicei nu ma bag la concursurile in care trebuie sa stresez lumea si sa cersesc voturi, de data asta nu am fost foarte atent si la faza a doua a concursului, unde dupa scrierea articolului, trebuia sa faci si putina promovare.

Oricum, cu ajutorul vostru, se pare ca am reusit sa ajung in Top 10 si o sa vreau sa ma sustineti in continuare sa raman in acel Top 10. Nu se stie daca voi castiga ceva sau daca juriul va considera de cuviinta ca merit vreun premiu cu articolul meu, dar cu siguranta vor vedea inca o data ca blogosfera si comunitatea Ploiesteana exista, ca este unita si ca ne sustinem unul pe altul.

Desi initial nu aveam de gand sa dau nume, pentru ca este posibil sa uit pe cineva si o sa fie suparat, am zis ca voi enumera cativa care mi-au sarit in ochi in timpul campaniei de pana acuma: Kriogen pentru sustinerea pe twitter, Mihaela si Brandusa pentru sustinerea pe messenger, Strumfita, Waven, roxuuu, Mihai, iPloiesti (ca nici nu-i stiu numele) si bineinteles si restul.

Voi avea nevoie de voi si in continuare (pana pe 25 noiembrie) ca sa raman in acel Top 10 si, chiar daca nu voi castiga nimic, sunt sigur ca la jurizare, Chinezul, Piticul, Arhi, Blogatu si restul vor zice: „uite ca totusi exista o urma de bloggeri si pe la Ploiesti si incet, incet se fac remarcati ca o comunitate”.

P.S.1 Stiu ca sunt cateva bloggerite care sunt de prin imprejurimile Ploiestiului, initial titlul era legat de blogosfera Prahoveana dar cum nu avem contacte cu bloggeri din Sinaia, Busteni etc, am renuntat si m-am limitat la a numi comunitatea pe care ne chinuim sa o construim, cea Ploiesteana.

P.S.2 Puteti sa ma votati in continuare aici:
http://concurs.rca-ieftin.ro/clasament/#comment-169

2 comments

Comments are closed.