Multumiri celor care m-au ajutat in campania #HaotikAmbasador

Posted by

antreprenoriat_libertate Trebuia sa public articolul asta imediat dupa incheierea campaniei, doar ca raspunsul rapid dat de Samsung in cea de-a IV-a zi de campanie m-a prins putin nepregatit, motiv pentru care abia astazi pot sa transmit multumirile mele catre toti cei care au pus umarul la succesul acestei campanii. Este o lista destul de lunga de oameni care m-au ajutat si care au pus cate putin din talentul lor la ceea ce ati vazut pe internet.

Multumesc in primul rand Loredanei Bratila de la SMA Studio pentru pozele extraordinare pe care le-a facut.

Apoi multumesc celor doua colege Claudia si Mihaela care au compus textul pe care l-ati vazut pe bannere si layout.

Multumesc apoi lui Razvan Bucur pentru ca mi-a recomandat un designer care si-a facut treaba la timp si eficient. Multumesc si lui Attila pentru designul bannerelor si al layout-ului.

Multumesc celor de la Elevate pentru implicare, mai ales pentru faptul ca dupa anularea contractului au cautat alaturi de mine alte solutii pentru a face o campanie cat mai eficienta. Cu siguranta vom lucra din nou peste cateva luni, pentru ca mai am ceva idei pe care sa le pun in aplicare.

Si, nu in ultimul rand, bloggerilor care au scris despre campanie:

Si doua articole dupa terminarea campaniei:

Multumesc si celorlalti bloggeri care m-au sustinut in campanie, dar nu au mai apucat sa scrie despre campania pe care o derulam. Va stiti voi care sunteti, nu e nevoie sa va pun numele aici.

Despre campanie, despre tot ce s-a intamplat in timpul campaniei, schimbari survenite si rezultate, s-ar putea sa va vorbesc candva. Eram pregatit sa va povestesc cum s-a derulat toata campania si despre cum a inceput de la o simpla idee aparuta in cadrul unei sesiuni de coaching, la ceea ce ati vazut zilele trecute pe internet, dar nu sunt asa sigur ca vreau sa mai fac asta.

Tot ce pot sa va spun deocamdata este cum a inceput, cam asa:

” – Scuza-ma putin, ca ideea asta e prea tare ca sa nu o fac, imi trimit un mail cu ea ca sa nu o uit si continuam discutiile”.

2 comments

  1. Multumesc pentru mentionare… Chiar ai avut ceva articole scrise. Astept articolul despre cum a aparut ideea. 🙂

Comments are closed.