Gravity (2013)

Posted by

gravity Interesant. Este primul cuvant care imi vine in minte dupa ce am vizionat acest film. Mie unul mi-a placut, dar nu este tocmai genul de film SF care sa ma faca sa ma extaziez.

Filmul este mai mult unul psihologic si, daca as vrea sa fiu putin rautacios, as spune ca seamana cu vizita la psiholog a personajului principal.

Filmul este o realizare extraordinara din punct de vedere al tehnicilor de filmare. Nu m-ar mira sa stiu ca actorii au stat pe scaune cu ecran verde in spate, iar toate miscarile spatiale sa fie realizate din miscarile camerei de filmat.

Daca ar fi sa ii dau o nota, mi-ar fi foarte greu sa ii dau o nota prea mare, as zice nota 6, dar prietenii cu care am fost, desi ma asteptam sa fie dezamagiti, chiar au apreciat filmul, asa ca daca va duceti la el, duceti-va fara asteptari prea mari, pentru ca e total altceva, un film mai repede pentru Oscar, decat pentru larg consum.

Cel mai fascinant lucru, pentru mine personal, au fost toate acele butoane si ecrane ale navetelor si modulelor spatiale. Ma gandeam in fiecare moment daca astfel de lucruri voi face si eu in cadrul antrenamentului spatial castigat la competitia Heineken. Nu v-am mai spus nimic despre ea pentru ca mai dureaza putin pana voi ajunge intr-o astfel de aventura. Pana atunci insa va invit sa urmariti trailerul.

Trailer Gravity 2013

One comment

Comments are closed.