N-ai cu cine mah… n-ai cu cine… Niste tarani

Posted by

Azi la articolul cu parcul si cu masina un om se simtea cred ca foarte frustat asfel incat isi baga si in masina mea, si in parcul meu (desi nu e al meu waterpark-ul)

Draga Dorule, daca te simti frustat, vino sa ne cunoastem, te duc eu cu loganul ala in care iti bagi tu … la niste fetitze pe centura sa iti mai treaca din frustari. Pentru orice eventualitate te-am marcat ca spam, si pot bana ip-ul tau foarte usor daca deci cumva sacaitor. Deocamdata te prezint pe blog poate te cunoaste cineva si vede cat de taran esti.

doru@hot.com | 194.117.239.151

bag #### in parcu tau

inetnum:        194.117.238.0 – 194.117.239.255
netname:        ACCENTNET
descr:          SC ACCENT NET SRL
Acccent Net, mda, cum e patronul retelei asa si taranii care ii are in retea. Pacat ca va mai simtiti inca frustati de vreme ce eu am vandut reteaua de cartier acum 3 ani. Dar, vedeti voi, afacerile se duc, se vand, dar frustratii raman. Oricum banuiesc ca nu te cheama Doru ca frustrati fara creier nu au curajul sa spuna numele lor si se ascund sub masca internetului, dar asta putin conteaza, tu tot imbecil ai sa ramai.

Poate ca nu fac mult pe net (aproximativ 300 de euro pe luna), dar tu injurand pe bloguri e clar ca nu faci nici macar 10 euro. Bafta maine la munca, sunt sigur ca ai un job greu la sapat santuri la ApaNova.