Neogen Asociati incepe curatenia de primavara

Posted by

Se aude asa mai pe ocolite ca neogen a inceput sa faca curatenie printre publisheri, in special cei care au siteuri de jocuri gen miniclip si care au aparut anul asta ca ciupercile dupa ploaie.

Deja am inteles ca nu mai aproba siteuri noi de jocuri, ca deja cred ca sunt supraincarcati la acest capitol iar cei care au prea multe vor primii e-mail sa mai renunte la o parte din ele inainte sa le baneze ei.

Desi am si eu vreo 2 siteuri de jocuri, apreciez initiativa lor si le dau dreptate. Pledez pentru un internet curat. Nu uitati sa curatati in continuare internetul romanesc.

3 comments

 1. Initiativa lor tine de faptul ca respectivele site-uri au trafic deci exista click-uri care sunt monetizate si la un momendat Neogen va trebui sa onoreze platile. Baneaza pentru a nu plati si sunt 98% sigur cand spun asta pentru ca situ in ce combinatii sunt bagati. Au mers pe politica, 0,05$/click … ne facem damblalele, oferim publicitate firmelor platitoare si publisherilor le gasim motiv de ban sau pe ideea ca se vor satura admini pana de acei 0,05 si vor renunta la serviciul lor!

 2. Nu ai deloc dreptate in afirmatile tale. Nu zic ca sunt usa de biserica, dar cand am prieteni care primesc lunar de la neogen peste 2000 euro, mi-e cam greu sa cred ca baneaza conturi ca sa nu dea banii.

  Si 2. Cred ca ai inteles gresit informatia, vor bana siteuri nu conturi, deci iti vei lua banii castigati pana acum cu siteul respectiv.

  Nu e nici o teapa sau excrocherie in a spune unui publisher ca nu mai vrei sa il accepti cu siteul ala in reteaua ta de publicitate.

 3. @PiticStyle: Pana in momentul de fata au fost platiti toti publisherii care au respectat conditiile de utilizare ale programului si intentionam sa ne tinem de cuvant si in continuare. Legat insa de site-urile cu jocuri, acestea din pacate nu aduc nicio valoare retelei in conditiile in care exista mult prea multe site-uri inscrise, comparativ cu alte categorii. Si hai sa fim seriosi o clipa si sa recunoastem cu totii ca un click venit de pe un astfel de site nu are nicio valoare, decat doar pentru asociat. Si asta pentru ca majoritatea site-urilor de acest gen, se folosesc de neatentia utilizatorului care in general nici nu stie sa citeasca si da doar click crezand ca este vorba de un joc. Prin asta pierde si advertiser-ul, si noi il pierdem pe advertiser si implicit si asociatii pierd prin plecarea advertiserilor.
  Ne dorim o retea curata si atractiva pentru advertiseri, pentru ca astfel vom face fericiti si advertiserii si voi, asociatii.
  Iar legat de plati, asa cum bine o spune si Haotik si asa cum bine o stiu toti cei care au site-uri inscrise, ele se fac, atata timp cat regulile sunt respectate, iar de banat nu banam niciun cont, ci doar cerem cu respect eliminarea codurilor de pe anumite site-uri.

Comments are closed.