New entry in blogroll

Posted by

Dupa cum stiti eu nu prea bag oameni in blogroll usor, trebuie sa fie ceva special ca sa ajunga acolo, de asemenea trebuie sa ma enerveze mult ca sa iasa in timpul anului din acel blogroll.

Totusi odata pe an fac un fel de curatenie, si atunci intra oameni noi acolo si care au sanse mari sa ramana acolo tot timpul anului daca nu si mai mult.

Am stat mult sa ma gandesc pe cine sa adaug si cum sa fac lista astfel incat sa nu ajung la un blogroll de 1000 de persoane, si dupa ce m-am sucit, invartit, rasucit am decis sa impart in 3 grupe oamenii care vor intra in blogroll-ul meu anul acesta.

Parteneri

Nici nu stiu pana acum de ce nu m-am gandit la asta, la faptul ca unii din ei imi sunt si parteneri si ca s-ar cuvenii in mod neaparat sa ajunga in blogroll-ul meu. Astfel cu regretele de rigoare ca ajung in blogroll atat de tarziu intra Cristian Manafu si Vali Petcu.

Antreprenori

Imi plac, ii respect, ii admir, ii … asa ca nu au cum sa lipseasca din viata mea Bobby Voicu, Andrei Rosca, Marius Ghenea si ma mai gandesc inca, pentru ca nu are blog, Vlad Stan.

Bloggeri Prahoveni

Trebuie sa am cateva locuri in blogrollul meu si pentru cativa blogeri din Prahova si m-am gandit la doi bloggeri pe care as paria anul acesta: Bogdan Doicin si Bogdan Cojocaru.

Am hotarat sa am si doua iesiri din blogroll-ul meu pentru ca ambii s-au dus la un nou nivel dar si in alte directii: Kriogen si Abe.

6 comments

  1. Nu dau doi bani pe tine. Cum sa iti scoti conpatriotii din blogroll? Esti plin de tine si agramat;

Comments are closed.