Nori de masini

Posted by

E ceva vreme de cand vreau sa scriu postul asta. Initial am zis ca mi se pare mie, dar de cand merg cu motorul, lucrurile au devenit si mai evidente. Traficul, cel putin pe DN1 se infunda din cauza catorva „adormiti” asa ca in afara de nebunii care fac cu farurile si care trec din nor in nor, restul stau agatati de cate un nor de masini. In general cred ca in aceste aglomerari se intampla accidentele. Cineva nu e atent si poc.

Intre ele exista zone foarte relaxate de trafic in care poti sta linistit fara sa incurci pe nimeni. Partea proasta e, ca de vreme ce drumul e liber, tinzi sa mergi mai tare, si mergand mai tare o sa dai de urmatorul nori de masini.  Cu motorul de multe ori merg undeva in spatele unui astfel de nor. In felul asta din spate nu vine nimeni, iar fatza de aia din fatza pastrez o distanta mai mare care sa ma fereasca de pericole.

Uneori unii norii sunt plini de prosti, si atunci devine periculos sa stai pe langa ei, asa ca te avanti, treci si speri ca la urmatorul nor sa nu ai parte de nebuni sau de prosti.

P.S. De ce nori de masini? Ma duce cu gandul la tag clouds – car clouds, si chiar seamana cu niste nori, uneori chiar se disipa precum norii si raman in urma doar cei 2 care incurcau defapt traficul.