Nostradamus, aceleratorul de particule LHC si sfarsitul lumii.

Posted by

Lafel ca si la nefericitul eveniment de la 11 septembrie 2001, profetiile lui Nostradamus de pe internet se schimba si se adapteaza evenimentelor. Atunci gaseam „traduceri” ale textelor cu 2 frati gemeni si alte tamenii care nu au existat niciodata in predictile lui Nostradamus.

Pentru orice nelamurire textul in engleza si franceza care sunt conectate cu Geneva sunt urmatoarele.

Leave, leave Geneva every last one of you,
Saturn will be converted from gold to iron,
Raypoz will exterminate all who oppose him,(?)
Before the coming the sky will show signs.

Migrés, migrés de Geneue trestous,
Saturne d’or en fer se changera,
Le contre Raypoz exteriminera tous,
Auvant l’aruent le ciel signes fera.

Am gasit cateva interpretari interesante dar multe pe net in contextul evenimentelor de azi cu lansarea LHB-ului incep sa fie exagerate si modificate. Si in plus Nostradamus a vorbit de Pacea de 1000 de ani. Daca el are dreptate si LHC-ul distruge sistemul solar, unde o sa avem pacea de 1000 de ani, in Rai? Poate ca fece bun, poate ca mergem prea departe cu stiinta si o sa ne ardem, dar asta nu inseamna ca vine sfarsitul lumii.

Pe mine ma distreaza toata tampenia asta cu sfarsitul lumii. Nu a venit in 2000, nu a venit in 1996, nu a venit nici in timpul altor predictii, nu sa vina nici in 2012. Sau cine stie, poate vine dar sunt destul de sigur ca nu de la aceleratorul de particule o sa ni se traga. Avem atatea metode de a murii cu totii incat nu tre sa ne facem asa multe griji ca e chiar un pericol LHC-ul.