Nothing beats an astronaut

Posted by

Axe Nothing beats an astronaut Cautam alt clip aseara, dar cand am dat peste reclama la Axe, dincolo de faptul ca mi-a placut foarte mult, mi-am dat seama ca se incadreaza perfect in povestea calatorului legendar de la Heineken. In primele 45 de secunde, puteti vedea cam cum m-am luptat sa castig competitia, iar la final puteti vedea cam cum m-am simtit dupa ce am primit vestea.

Am vrut sa pun clipul in articolul precedent, dar am zis ca cine stie, sa nu fie suparat vreun brand in toata povestea asta, asa ca am decis sa vin cu un articol separat.

De asemenea, la finalul articolului puteti vedea de fapt ce se va intampla in realitate si cam care vor fi cunostintele mele in urma antrenamentului spatial oferit de Heineken.

https://www.youtube.com/watch?v=GBYweb1rUtI

Ce se va intampla in realitate:

M-am ferit putin de reclama asta, fiind la alta bere, dar dupa ceva documentare, am vazut ca si Zagorka este fabricata de fapt de catre acelasi producator. Puteti vedea in premiera cum va arata un Space Training cu Haotik.

Ce planuri mi-am facut de fapt:

Am zis ca cel mai bine este sa tin secret planul meu, dar nu m-am putut abtine, mai ales ca exista o reclama care descrie perfect planul meu de a ajunge intr-o nava spatiala. Nu stiu daca mai are rost sa comentez ceva, deja vedeam aseara in paginile ziarelor titlul de genul „Primul calator clandestin catre statia orbitala„. In rest, clipul de mai jos spune totul:

https://www.youtube.com/watch?v=sU9vXF12vVI

3 comments

  1. Deci pana la urma unde te duci? Ca eu nu am inteles nimic din toate astea :))

  2. Deocamdata nu stiu nimic, nici oras, nici ce urmeaza sa fac. Cum o sa am detalii o sa vin cu informatii adiacente intr-un articol, o sa vreau sa fac si un concurs pentru cititori dar si unul pentru bloggeri. Etc.

Comments are closed.