O noua intalnire a bloggerilor prahoveni

Posted by

Am decis ca e timpul pentru o noua intalnire a bloggerilor prahoveni si, de asemenea, am schimbat formatul in care se desfasoara acest eveniment, regulile de participare si pot sa va spun ca pregatesc si cateva surprize. Totul se desfasoara sub egida hub23.ro, iar pe link puteti gasi toate detaliile evenimentului. Pe scurt, evenimentul are loc pe 24 septembrie, incepand cu orele 11:00, la Anticaffe New Experience Ploiesti.

In noul format, am decis sa iau cateva elemente de succes de la evenimentul pe care il organizez saptamanal in cadrul hub-ului si, de asemenea, sa aduc la masa bloggerilor si oameni de marketing sau antreprenori, care cred ca au nevoie de promovarea afacerilor lor. O alta noutate este legata de faptul ca exista o taxa de participare, desi bloggerii pot beneficia de acces gratuit in anumite conditii (caz in care costurile sunt suportate de catre HUB/23).

Acest nou format va putea permite transferul de cunostinte de la un blogger la altul, astfel incat sa invatam lucruri noi si utile in dezvoltarea blogurilor noastre, o mai buna desfasurare a evenimentului si nu numai. Tombola ar putea, de asemenea, prezenta un interes aparte pentru cei care se simt norocosi.

La final, va mai spun ca astept de la voi orice fel de sfaturi sau idei legate de eveniment, pe care le puteti lasa mai jos in sectiunea de comentarii si, nu in ultimul rand, astept de la voi sugestii de carti pe care le putem oferi in cadrul tombolei. De asemenea, intentionez ca acest eveniment sa fie unul lunar.

Comments are closed.