Noul salut pe Telegram si WhatsApp: „I’m not interested to invest”

Posted by

Cam o data la 2 zile, ma cauta cate un dubios (uneori sunt si naivi care cauta sa faca bani din afiliere) care, dupa ce se baga in vorba cu mine, imi ofera o mare oportunitate de castig, de a investi in nu stiu ce platforma si a ma imbogati rapid.

La inceput eram curios ce-mi propun, tocmai pentru a sti care sunt acele site-uri de care trebuie sa ma feresc, dar multe dintre ele erau asa de dubioase incat mi-am dat seama ca e aproape imposibil sa ajung vreodata pe un astfel de site si sa mai pun si banii mei la bataie, mai ales ca in 2-3 luni de obicei se cara cu banii si cel mai probabil respectivii deschid un alt site, pe un nou domeniu si incep o noua runda de finantare (a buzunarelor proprii).

Asa ca, de cate ori vine cineva si imi spune „hi!”, nici macar nu mai raspund la salut si raspund direct cu „I am not interested to invest”. Cel putin momentan pe Romania e liniste si doar din cand in cand ma mai suna la telefon cate un „broker” care e „bine intentionat” in privinta banilor mei.

Cel mai des, astfel de mesaje vin pe Telegram, ceea ce ma face sa ma gandesc ca totusi, in ciuda povestilor in care toti vor renunta la WhatsApp si se vor muta pe Telegram, ca totusi s-ar putea ca WhatsApp sa fie o alternativa mai buna.

Pe scurt, aveti grija ce fel de persoane va contacteaza si ce „oportunitati” va prezinta, pentru ca sansele ca sa pierdeti bani sunt mai mari de 99%, iar asta inseamna ca aproape sigur o sa pierdeti banii intrand in jocul lor plin de „recompense” financiare.

Cel mai tare a fost cel care ma sunase cand eram in spital, nu stiam cum sa-i inchid mai repede ca sa imi pun la loc masca cu oxigen si el tot insista sa ii explic de ce nu sunt interesat sa investesc in Bitcoin.