Oameni de rahat: Dan Mihu

Posted by

Desi aveam de gand ca in zona respect sa pun doar romani adevarati si care merita tratati cu respect, uni oameni sunt chiar de tot rahatul. Unul dintre acestii „romani” care merita aruncati la cosul de gunoi este si domnul Dan Mihu, dar inainte sa analizez faptele o sa dau un citat din vorbele lui:

„Ii reprosez ca a sesizat potentialul temei si a rescris scenariul – integral sau nu, n-am de unde sa stiu acum, pentru ca NU AM VAZUT FILMUL!”

Domnul de mai sus il acuza pe Cristian Mungiul de plagiat, dar vezi domnule nu inteleg cum poti sa acuzi pe cineva de plagiat fara sa fi vazut filmul sau sa fi citit scenariul. Mai mult, critici spun ca sunt  vagi asemanari intre cele 2 scenarii si singura asemanare este ca amandoua discuta despre un avort. Dar de asa sunt romanii, in loc sa se bucure ca uni din noi ajuta la imaginea romaniei, mananca de zori rahat, pacat ca exista asfel de oameni, i-as sfatui sa plece in alta tara si sa nu mai spuna ca e roman, ca de asfel de romani m-am saturat pana peste cap.

4 comments

  1. Si unde ziceai ca-l acuza mihu de plagiat pe mungiu? ai auzit tu asta in metrou? ti-a zis tipa care vinde ziare? era un poster undeva? din citatul dat de tine nu se citeste „plagiat”, ci altceva…

  2. pai vezi? stirea aia e scrisa de mine, nu de dan mihu – intra la zoso sa vezi ce a zis de fapt omul ala, nu mai crede si tu tot ce citesti in ziare, grow up, pls

  3. Am citit chiar aseara lungul sir de comentarii de acolo si am si comentat cate ceva.

    Au fost numeroase variante a unor povesti clasice, sa luam un exemplu binecunscut, Titanicul, a luat oscarurile pentru modul de realizare, au mai fost vreo 3 filme Titanic care nu au avut succesul ultimului. Conteaza si cum realizezi filmul. Daca lua exact scenariul lui dar nu mai lua nici un premiu nu mai era nici un scandal. Dar asa suntem noi romanii, cu ochi pe capra vecinului.

Comments are closed.