Oferte de vacanta

Posted by

 Peste 2 saptamani plec o fuga in Bulgaria la o conferinta; din pacate, timpul nu-mi permite sa petrec cateva zile in Albena, asa ca trebuie sa-mi fac program si pentru vacanta si stiu ca Danuta vrea musai in Grecia.

Am fost anul trecut, ne-a placut, am zis ca sigur trebuie sa mai mergem de cateva ori. De asemenea, desi mi-a placut Thassos si am o locatie speciala la care o sa incerc sa vad daca pot obtine camera, parca mi-ar placea sa vizitez si alte zone ale Greciei, asa ca mi-ar prinde bine cateva oferte sejur Grecia.

Probabil va intrebati unde e locatia minune unde imi doresc sa stau. Ei bine, nu e vorba de vreo locatie extraordinara, din contra, as zice ca e chiar simpla, dar eu m-am indragostit de ea din prima clipa. In unul din capetele plajei se afla terasa Irene (cam toata lumea o stie si a mancat o data acolo, mai ales ca apartine unui roman); in capatul celalalt, drumul duce intr-o curte unde sunt cateva case, la umbra unor copaci mari. Exact acolo, in curtea respectiva, sunt cateva camere (sper eu ca de inchiriat) care au o mica prispa/terasa in fata camerei si de acolo, din mica curte, se iese direct pe plaja.

As sta toata vara acolo pe mica terasa a camerei, la umbra (mie nu prea imi place soarele), cu o bere rece in mana si la laptop. Cand simt ca mi-e prea cald, ma duc sa fac o baie in mare, sa ma racoresc si revin la berea rece si la umbra terasei.

Din pacate, nu stiu exact locatia, cum se numeste sau cum as putea sa ma interesez de preturi sau daca au internet. Am gasit o poza de vara trecuta, facuta de la ultima terasa de pe plaja; exact in stanga ei (cum te uiti la ea) se afla locatia despre care va vorbesc. Am impresia ca si terasa aceasta apartinea tot de aceeasi locatie turistica.

Daca stiti locatia, lasati-mi in comentarii detalii despre ea. Chiar mi-ar placea sa stau 2-3 saptamani acolo, „fara sa fac nimic”.

3 comments

  1. Salut Dragos,
    Încearcă sa cauti ofertele din Potos si sigur dai de plaja asta.
    Anul trecut mi-am petrecut concediul in acea locatie…

Comments are closed.