Oferte din ce in ce mai interesante de blog hosting gratuit

Posted by

Pe zi ce trece apar tot felul de oferte care mai de care mai interesante legate de gazduirea gratuita a unui blog. Asa se face ca astazi, navigand pe internet am descoperit wblog.ro si faptul ca se poate face mai mult in directia asta decat am reusit sa fac eu.

Unu din lucrurile interesante a fost sa vad ca nu exista reclame pe blogurile userilor.De asemenea mi-a placut mult articolul legat de blogging si de faptul ca este considerat de multi din Romania un simplu moft.

Cum spune si autorul, nu numai ca nu este un moft dar este si o oportunitate de a face chesti interesante si de a cunoaste oameni noi si interesanti:

Desi se spune ca blogul este un moft, am auzit asta doar in Romania. Eu nu cred ca oportunitatea de a intalni oameni noi si de largi sferele comunicarii se numeste moft. Un blog iti ofera libertatea de a te exprima, nu trebuie sa ai o idee bine gandita in momentul in care incepi sa scrii un articol, daca te vei lasa dus de val, articolul va fi interesant si apreciat de altii.

Deci nu ramane decat sa iti incepi propriul blog fara sa te coste nimic aici.