Oportunitati de investitii in domeniul financiar

Posted by

Acum doua luni de zile sau ceva de genu a sunat telefonul, ca buna ziua domnu Schiopu, ca suntem de la o firma de investitii ca vrem sa va trimitem un e-mail cu mai multe date despre noi, ca asa si pe dincolo, i-am ascultat politicos a ramas ca ma suna ei cand vor avea o oportunitate de castig pentru mine.

A mai sunat inca unu si cam asta a fost. In jur de 20 ianuarie , odata cu listarea la Bursa a actiunilor General Motors au inceput sa ma sune iar, ca stiti am mai vorbit, acum e momentul sa investiti, ca in cateva zile puteti castiga 200 la suta si chesti de genu asta. I-am explicat ca nu am chef de investit nimic acum asa ca la doua zile a revenit iar: „e pacat sa pierdeti asemenea oportunitate”. Pana la urma daca am vazut ca nu scap de ei le-am zis ca eu mi-am pus motocicleta de vanzare pe internet din cauza ca o duc destul de prost si ca daca maine il vand cu banii luati pe motor platesc datoriile care el am pe ici pe colo si tot nu investesc. In felul asta am scapat de telefoane o vreme. Asta pana Luni cand m-au sunat iar, poate altul, poate alta firma de investitii, m-a intrebat politicos daca poate sa ma contacteze cand o avea o super oportunitate, i-am raspuns ca da si mi-am vazut de treaba.

Marti a sunat altul. Miercuri a sunat altul. Joi din nou. Deja ma gandeam ca trebuie sa scriu un articol despre asta. Ciudat e ca din toti astia care au sunat, nici un mail de investiti nici macar in spam.

Azi suna telefonul din nou. Buna ziua, domnul Dragos Schiopu, daca aveti putin timp sa discutam… Il iau eu tare: „Auzi daca e vorba de forex, burse si alte cacaturi dastea eu zic sa ma lasi in pace”…. Defapt stiti noi suntem o firma de turism si facem un sondaj, deja il speriasem pe saracul om, i-am raspuns chiar si cu sume exacte cat am cheltuit in vacante, unde ma duc, ce tipuri de cazare sau transport folosesc, ca de ce sa nu ajut un om sa inbunatateasca calitatea servicilor de turism. I-am explicat ca ma suna unii sa investesc in fiecare zi si ca daia l-am luat asa tare.

Nu a trecut juma de ora si… tarrrrr telefonul… de la firma x-invest (ca nu am retinut numele) si ca daca ati vrea sa discutam…. Si am rabufnit: auzi … urmeaza sa-mi ceri adresa de mail ca sa imi trimiti o oferta si dupa aia urmeaza sa ma intrebi daca poti sa ma suni cand ai o mega oportunitate legata de nu stiu ce investitie si am primit in fiecare zi saptamana asta un telefon de la colegi de ai dvs sau poate de la alta firma si nici macar in spam nu am gasit vre-un e-mail legat de asta. Nu asta vrei sa-mi explici in urmatoarele 10 minute??? Nu ca eu chiar trimit e-mailul si nu e chiar asa… deja daduse in balbaiala.

I-am spus ca isi vand uni la altii bazele de date cu numere de telefon si sa ma stearga drak din baza de date ca nu vreau sa ma mai sune nici unu cu nici o investitie.

One comment

  1. Din pacate cam de fiecare data ne intalnim cu astfel de probleme de evaluare..felicitari pentru blog, foarte informativ!

Comments are closed.