Party de Ziua Barbatului cu … niste oameni faini

Posted by

Am vrut sa scriu ca am petrecut cu DrinkTeamRo, dar nu erau toti din echipa si nu era nici toata echipa asa ca oricat am cautat sa dau o definitie grupului respectiv nu am reusit asa ca am taiat tot si am lasat doar niste oameni faini.

Asadar aseara dupa Mobile Marketing Conference 2011 am ajuns in compania unor oameni unu si unu si despre care o sa va vorbesc mai jos la o bere, un pahar de vorba si un concert al merelui cantaret Emeric Imre despre care am auzit numai de bine. A umplut sala de oameni, si cred ca noi eram singura masa care era acolo din intamplare si nu ca sa-l vada pe maestru. De altfel si cea mai galagioasa. Ne cerem scuze pentru asta atat audientei cat si maestrului in persoana, dar asa ii cu astia mai tineri asa. Desi eu cred ca eram ala a carui voce razbatea pana la celelalte 3-4 pub-uri din jur.

Flavia

Asadar o sa fac o lista cu oamenii faini pe care i-am cunoscut aseara, penturu ca nu ii cunosteam inainte dar nu inainte de a spune ca fetele au fost foarte dragute si ne-au oferit flori si oua kinder de ziua barbatului. Sper sa nu fie cu suparare daca uit vre-un baiat din gasca, ca fete oricum nu uit oricat de haotic as fi eu in esenta mea. Bininteles in ordinea preferintelor.

Flavia Giurgiu (twitter) – Avea asa ceva in ea care amintea de un 16 ani, deci cred ca nici nu mai e cazul sa va spun ca de ea mi-a placut cel mai mult. Iar mananc bataie de la nevaasta.

Ana Maco (twitter)- Vai ce greu e sa scrii cateva cuvinte despre fiecare, mai ales cand e vorba de Ana care are ceva special asa dar nu sunt in stare sa definesc deloc acest special. Sa fie faptul ca e plina de viata, sa fie faptul ca pare asa … nu stiu cum sa zic, are o eleganta aparte, as zice ca ma duce cu gandul la ceva aristrocrat.Da, asta era cuvantul.

Olguta (twitter)- Nici nu stiu ce sa spun prea multe ca mi-a ramas in cap o singura imagine. Si cum o poza e cat 100 de cuvinte… Asa ca aveti in partea dreapta poza.

Adrian Holerga (blog, twitter) – Super de treaba, bine ca nu ne-a batut dupa ce Haotik a demonstrat ca are in sac pana si o foarfeca daca se cere, desi nu eu ma fac vinovat de utilizarea ei.

Ivo Bobal (twitter) – ii motociclist de-al meu, asa ca nu aveam cum sa nu ne intelegem, acum as zice ca mai repede eu is motociclist de-al lor ca parea sa aiba mult mai multa experienta decat mine si mai multa claritate. I-am povestica ca eu mi-am luat R1 ca am fost pitzi si mi

Pavol Magic (blog, twitter)- din pacate fiind  in partea cealalta a mesei nu am apucat sa discut mai imic cu el, dar a facut un super pich pentru mine Kriogen asa ca s-ar putea sa am parte de un e-mail de la el.

Oana Bratila (blog, twitter)- A venit mai tarziu, oricum ne stiam oarecum de mai demult cred eu, sau cel putin ne-am cunoscut in timpul zilei la conferinta, seara nu am mai apucat sa discut cu ea.

Mihalcea Nicolae (blog, twitter)- Asta ii baiat fain, mai a fost si blogger oficial si tester nokia pentru E7 in cadrul Mobile Marketing Conference 2011. Cu el am vorbit in tren la ducere, in tren la intoarcere, om vorbii si maine la blog meet. Is satul de el 🙂

Dragos Toader (twitter) – Is curios de la ce vine numele, am stat putin de vorba si cu el, dar ce rost are sa aberez cand nu mai stiu despre ce naiba am vorbit. Imi aduc eu aminte in 2-3 zile.

Si da lipseste unu din lista, eu stiu cine, voi stiti cine sau de ce nu iese la numar?

Olguta si Flavia

4 comments

  1. drinkteam – este un nume foarte captivant

    „flori si oua kinder de ziua barbatului. Sper sa nu fie cu suparare daca uit vre-un baiat din gasca, ca fete oricum nu uit oricat de haotic as fi e” – Cu siguranta fetele au fost creative 🙂 😀

Comments are closed.