Plig 1.0 review

Posted by

Aseara m-am jucat putin cu el. Speram ca as putea pastra digg.ro pe platforma de pligg si nu pe cea proprie. Prima supriza a fost tema incompatibila, si sa refac tema era cam echivalentul a o face din nou. Apoi nu avea nici limba romana, fisierul puteam sa-l fac eu si sa il dau comunitatii, dar nu am gasit deloc unde pot seta fisierul de limba sa nu mai fie lang-english.conf ca e total aiurea sa ti limba romana in acest fisier si sa ii faci replace cand poti face undeva o setare sa caute in lang-romanian.conf. Poate exista si nu am gasit-o eu.

Interfata de admin sa inbunatatit mu;lt dar calitatea scriptului nu prea. Intradevar au rezolvat in sfarsit problema cu submiturile si mai mult vine si cu un modul de Askimet in el dar si alte module. Modulul de SEO citeam pe forum ca are probleme si face siteul sa se miste foarte incet, eu unu nu am testat sa vad daca asa este.

Tot la ei pe site citeam despre 3 ani in care au ajuns la rezultatele de mai sus si am ramas dezamagit ca nu au reusit mult mai mult.

Tot ca o mica obiectie ar fi si faptul ca de la 9.5.X sa ajuns la 1.0 nu puteau sa fie 10.0.1 sau ceva de genu?