Povestea ambasadorului Samsung

Posted by

Povestea incepe acum vre-un an, poate si mai de mult. Aveam ideea in cap, stiam ce vreau sa fac, intrebarea era cum ajung cu ideea la cei de la Samsung. Asa ca la Roblogfest parca l-am intrebat pe Chinezu cum a obtinut un laptop Samsung in teste si i-am transmis ca vreau sa ajung la ei cu o idee. Apoi din lipsa de timp am amanat creatia filmuletului cu obiectele Samsung din casa cautand sa adun informatii despre ce agentie m-ar putea reprezenta in fata celor de la samsung.

ambasador samsung

La Social Media Summit Sibiu am aflat ca agentia care se ocupa de Samsung este cea a lui Bogdan Teodor Olteanu, am aflat ca si el este prezent la eveniment asa ca m-am dus direct si pe o bucatica de hartie mi-am notata adresele de mail pe care urma sa le comunic ideea. Ne avand filmuletul gata nu am amanat putin comunicarea.

A urmat Blogal Initiative cu campania pentru QuickMobile.ro unde mi-am dat seama ca ideea mea merge adaptata perfect pentru concurs, mai ales ca premiul cel mare, pe care l-am si castigat era un Samsung Chromebook.

Ideea originala era sa pun toate obiectele in linie in sugragerie si sa trec cu camera pe deasupra lor in final oprind camera pe plasma (tot de la Samsung) iar pe plasma sa se desfasoare un alt video in careu apar eu si spun „Samsung for a better life”. Insa mi-am dat seama ca nu aveam loc sa le pun pe toate si trebuia sa fiu undeva la 2 metri dinstanta de plasma ca sa incapa in cadru. Uitandu-ma in sac si observand ca am si o groaza de incarcatoare la fiecare device mi-a venit ideea de  a le „lega” intre ele. Am facut mesajele amuzante la imprimanta si am inceput filmarile. Au fost 4 sau 5 ultima iesind in cele din urma asa cum mi-am dorit. (Cu lampile pe care le am montate pe hol a fost destul de greu sa gasesc unghiuri cat mai potrivite sa nu apara umbra mea). Dupa filmulet a urmat o jumatate de zi de pus melodii care sa se potriveasca cat mai la fix cu filmul. Iar cand am vazut melodia pe care am si ales-o ma si vedeam un fel de tarzan in jungla care calatoreste intr-o aventura de la un device la altul. Asa s-a nascut ideea titlului: Samsung Adventure.

Imediat dupa ce am realizat filmul odata cu promovarea lui am dat si mailurile la agentie pentru a le prezenta filmuletul si a le spune printre altele ca: „Pe scurt, am spus-o de mai multe ori pe blog, am mutle echipamente Samsung, imi doresc si mai multe, imi doresc sa fiu Ambasador Samsung. „

Raspunsul a fost din pacate negativ. Dar nu mi-am pierdut speranta. La Social Media Summer Camp discutam despre aceasi idee cu Andrei Rosca fara sa stiu ca o alta agentie din sala reprezinta Samsung. La un moment dat cand se discuta despre cum ajungem la anumite companii chiar am vrut sa ma ridic si sa spun ca am o idee pentru Samsung si caut o agentie sa ma duca in fata reprezentantilor Samsung. Dupa balba cu special media, am zis ca mai bine tac, si intr-un fel acum regret ca nu am facut-o.

Cred ca au mai fost in afara de Chinezu, Andrei Rosca si Bogdan Teodor Olteanu si cateva mailuri date pe adresele de contact de pe siteul Samsung Romania.

Pana la urma ideea mea a prins undeva radacini sau poate a venit si altcuiva, astfel ca in urma cu 10 zile aflam de concursul celor de la WeBuzz prin care cautau 15 ambasadori Samsung.

Aseara tarziu in noapte am aflat ca sunt printre cei 30 de finalisti care se vor prezenta la interviul final. In cateva zile voi afla daca sunt sau nu potrivit pentru promovarea acestui brand.

2 comments

Comments are closed.