Prahova Blog Meet 2016 (ed. 2)

Posted by

Iata ca a venit momentul in care anunt si cea de-a doua intalnire a bloggerilor din Prahova (din 2016), pentru ca asa cum v-am promis, am de gand sa fac un obicei lunar din aceste intalniri, la care cei pasionati de blogging pot sa se cunoasca mai bine intre ei, sa dezvolte proiecte in comun si sa invete lucruri noi de la ceilalti. Editia a doua a blog meet-ului are loc sambata, 27 februarie, incepand cu ora 12:00, la Restaurantul Bistro Boema, o locatie foarte draguta, cu specific vanatoresc.

Am sa va rog, in primul rand, sa lasati un comentariu daca veniti, sa stiu exact numarul de persoane care vor participa si, de asemenea, am sa va rog de data aceasta sa nu intarziati si sa fiti la ora 12:00 la locatie, pentru ca din cate am inteles, sala mare este deja inchiriata pentru un alt eveniment si nu as vrea sa deranjam.

De asemenea, revin cu rugamintea de a prelua pe blogurile voastre stirea legata de blog meet, astfel incat sa afle cat mai multi bloggeri despre eveniment. Asta ajuta atat la promovarea evenimentului si a blogosferei locale, dar si la cresterea comunitatii. Daca nu puteti face asta din motive obiective, puteti promova articolul pe retelele voastre sociale sau invita 2-3 prieteni care stiti ca au aceasta pasiune.

In comentarii va rog sa-mi spuneti si ce tematici vreti sa abordez in cadrul sectiunii de prezentari. Momentan vom avea un singur slot, dar in functie de necesitati, putem adauga pe parcurs mai multe sloturi dedicate prezentarilor.

 

Formatul intalnirii

Incepand cu aceasta editie, avem si un format al intalnirii, mult mai organizat si pe care il vom adapta si imbunatati pe parcurs. Il gasiti mai jos, dar orice sugestie este binevenita si, in masura in care este posibil, voi incerca sa tin cont de ea.

12:00 – 12:30 – Primirea participantilor si networking

12:30 – 13:00 – Prezentarea participantilor (2 minute pentru fiecare participant)

13:00 – 13:30 – Slot dedicat sectiunii de prezentari (o prezentare de 15 minute urmata de 5 minute de intrebari)

13:30 – 14:00 – Intrebari adresate celorlalti participanti

14:00 – 15:00 – Networking, discutii libere etc.

 

Cum particip?

Asa cum am mai spus, aceste intalniri sunt deschise oricarui pasionat de blogging si social media (nu este necesara o invitatie speciala pentru a participa, cel putin nu deocamdata), asa ca esti binevenit sa ne cunosti, chiar daca nu ai mai participat pana acum. Tot ce trebuie sa faci este sa lasi un comentariu la acest articol, ca sa pot avea un numar aproximativ de participanti.

20 comments

    1. Aaaa, pai nu acesta este motivul pt care am zis ca a nu e ok ora 12 pt mine, nici pe departe.

    2. Ahhh… da, corect. Zi-le ca le pui un link pe blog sa te lase cu 2-3 ore mai devreme sa pleci o data pe luna.

    1. Bineinteles ca te primim. Tu vrei sa-ti faci blog si nu sti cum sa ne spui asta de fapt. 🙂

Comments are closed.