Prahova Blog Meet ed.10

Posted by

Iata ca a venit vremea sa fac un ultim blog meet pe anul acesta, si pentru ca este mai special, sau asa imi place mie sa cred am decis sa fie pe 10 decembrie si sa partipe la el doar 10 oameni

Ora si locatia o voi transmite pe e-mail celor 10 invitati la acest eveniment. Nu vom avea invitati de seama, nu vom avea premii, nu vom avea nimic fastuos. Vom avea o masa si 10 oameni care stau de vorba. Mai mult vor fi 10 oameni care vor sa stea de vorba cu mine. Eu ii voi selecta pe cei in cauza.

Tot ce vreau e sa imi lasati un comentariu daca doriti sa participati dar si motivul pentru care vreti sa participati.

UPDATE:

1. Nu vreau sa pun bloggerii prahoveni sa aleaga intre doua evenimente care au loc in acealasi timp, deci daca e nevoie mutam data de comun acord cu cei 10 participanti.

2. V-am spus ca e vorba de un experiment, unora le-am spus ca nu voi invita acei a-listeri sau influenceri sau cum vreti sa le ziceti voi din Ploiesti. Deci criteriul meu de alegere o sa fie blogurile mici si cei care nu au foarte multa experienta in blogging. Aceia oricum stiu mult mai multe de cat mine asa ca ce rost sa vina sa ma cunoasta?

3. Participarea mea la acest blog meet se va face doar cu rolul de moderator, si mai mult chiar in momentul in care voi da sfaturi voi fi amendat pentru fiecare tentativa cu 1 leu, bani care va revin voua la final, asa ca daca nu reusesc sa-mi tin gura voi platii din buzunar fiecare tentativa de a da sfaturi. Restul ce am in cap si ce vreau sa fac ramane o surpriza.

4. Asa cum am spus o sa fie ceva mai special. V-am pus sa comentati la acest articol doar pentru a putea selecta mai usor acei 10 oameni care nu vin DOAR sa bea o bere. (poate nu avem bere la locatia respectiva, inca nu stiu locatia de ex)

5. Ca sa scoatem odata in cap ideea ca vreau eu sa imi fac reclama sau sa castig nu stiu ce de pe urma celor care vin o sa am cateva reguli printre care una o sa fie aceea de a nu ma mentiona in articolele de dupa eveniment ca am participat. (Am spus la punctul 3 ca de fapt nu o sa particip la discutii). O sa mai am o propunere, dar asta doar daca toti cei 10 participanti vor stabilii de comun acord regula asta, si anume sa nu scrieti nimic dupa eveniment despre eveniment sau ce ati facut acolo.

V-am zis ca o sa fie ceva special cred ca v-am facut curiosi nu? Va promit ca fiecare va pleca cu ceva acasa in urma acestui experiment. (Nu am premii, invitati speciali, nimic de genu asta) Ne vom juca doar si o sa fie interesant si fain sper eu.

9 comments

  1. Eu vin si daca nu sunt printre participantii selectati de tine :)). Fara gluma, imi doresc sa vin pentru ca vreau sa stiu secretul tau: cum iti organizezi timpul sa scrii asa de mult si mai ales imi place sa stau de vorba. So, pick me pick me!

  2. @bogdan si @elena – sunteti clar pe lista, deci mai raman 8 locuri.

    @vali s-ar putea sa fie un blogmeet sau ceva de genu pe 10 si atunci pentru a nu pune oamenii sa aleaga ma mut in alta zi. Ti-am explica tpe mess ca poti venii doar ca s-ar putea sa nu te bag in grupul celor 10.

  3. @Ioan Mihai: mah ti-am dat si telefon acum ce mai vrei de la mine? Glumesc. Din pacate nu esti din Ploiesti dar la un alt blogmeet te invit cu mare placere.

  4. Cateva calculatoare sau laptopuri ar fi bune. :)) Ce pretentios sunt, cateva, nu unul :)). Ca sunteam multi evobloggeri 😛

  5. Sunt si eu interesat, as avea de vorbit despre doua campanii pe care vreau sa le desfasurez pe blog in viitorul apropiat!

Comments are closed.