Prahova Blog Meet ed.3

Posted by

Este defapt editia din luna Martie dar se tine undeva la inceputul lunii Aprilie. Daca o puneam pe 1 Aprile nu ne lua lumea in serios asa ca am stabilit ca e o facem pe 2 aprilie.

Deci pe scurt lucrurile importante de stiut:

Locatia: Irisih Pub – the ShamRock (cred ca stie toata lumea unde e Vasile Lupu asa ca nu e nevoie de harta)
Data: 2 Apr 2011, Ora 16.00

Un alt lucru important de stiut este faptul ca incercam sa ajutam un om, Andrei Teodoroiu, asa ca fiecare dupa puteri e asteptat sa si doneze din putinul lui pentru o salva o viata de ploiestean. Daca va place distractia sunteti invitati si pe 1 aprilie la Iris Pub pentru un concert caritabil pe aceasi tema.

Confirmarea ca venti (ca sa stim si noi cati oameni vin si cat rezervam) o faceti la Geoge pe site blog.

Deci astept sa vad comentarii multe si multi participanti. De asemenea astept sa scrieti pe blogurile voastre despre eveniment (atat inainte cat si dupa)

Astept sa aveti o lista cu intrebari pentru mine. Astept sa veniti cu propuneri despre ce vreti sa va vorbesc. Din pacate nu vor astia sa-mi dea microfon si proiector (le e frica ca ma fac de ras) asa ca nu voi prezenta ceva anume pregatit de acasa. Dar las ca e pe lista de gadgeturi si un proiector si pe Vlad il confing eu cumva sa vina si el cu jucariile lui.

Daca totusi nu stiti unde trebuie sa ajungeti vedeti pagina de facebook Irish Pub

4 comments

Comments are closed.