Prahova Blog Meet ed.7 – pe capitole

Posted by

Editia de luna aceasta, a fost una de vara, in care am discutat mai putin si mai serios decat alta data, dar ne-am distrat si am mancat pana am crapat. Nu, stati linistit nu a crapat nimeni inca, desi gazda noastra ar fi vrut sa ne serveasca toata bunatatile de la restaurantul pe care il detine.

Dar sa incepem cu inceputul, pentru ca aceasta editie a #phblogmeet a fost una lunga care a tinut toata ziua.

Plecarea spre Baia Baciului

De dimineata vremea nu parea sa tina cu noi, asa ca am amanat putin plecarea, in loc de ora 9 am decis sa plecam la ora 10 si desi pe cer se mai arata cate un nor am decis ca macar o plimbare pana acolo tot se merita a fi facuta.

Baia Baciului – Reamenajata

Am fost acum cativa ani acolo si desi era si atunci o locatie foarte misto, era asa mai neamenajata. Ei bine de data asta am gasit o locatie foarte curata, foarte aranjata si dichisita, cu ghivece cu flori, cu diverse aranjamente care sa faca totul sa arata frumos. Inclusiv podul care lega o „insula” de unde puteai privii totul mi-a placut foarte mult. O sa vedeti in poze mai multe.

Am zis ca pana sa inceapa distractia trebuie sa facem un tur al locatiei si sa facem poze, ca de, mai si muncim nu doar ne distram. Asa ca am dat o tura si am facut poze la Grota Miresei, la locatie, la baile cu namol si asa mai departe.

Caracatita in locul vechiului ponton plutitor

Dupa turul de fotografiere am decis ca o baie buna nu strica si am sarit cu totii in apa, sau aproape toti, era o tentiva de ziarst cu noi care nu a vrut sa se bage. Distractia cea mare, o caracatita gonflabila.

Cand am fost eu ultima oara, principala distractie din apa era un pontod de lemn care plutea si care a fost inlocuit de doua caracatige mari, gonflabile care iti consuma la propriu toata energia daca incerci sa ajungi in varf. Dar a fost foarte fun pana am obosit asa ca ne-am retras la umbra la un pahar de bere rece.

Marble Mixer pe iPad

Si cum un din baietii de la Fillr avea un iPad cu el, iar jocul asta parea interesant ne-am apucat la un pahar de bere sa ne jucam Marble. Si am iesit pe locul 1 cu 4 victorii.

Haotik – 4 victorii

Iulian – 2 victorii

Cristian – 1 victorie

George – 0 victorii

Extragerea premiilor de la concursul organizat de Echipa Fillr

Apoi la pranz ne-am dus la restaurant sa mancam ceva, ca ne cam era foame, dar inainte de masa am zis sa mai facem putina treaba si sa extragem castigatorii la concursul organizat de echipa Fillr. Acesta a fost pe 3 sau 4 etape, La prima etapa, cei care au avut cel mai mare efect in campania de sustinere de la Nokia, au fost 4 biletele la extragere, 3 premii, eu am pierdut 🙂

Dar ca sa nu va mai tin incordati sa facem lista cu concurenti

O noapte la Baia Rosie – Kriogen

2 intrari la Baia Baciului – Jorje, Bogdan Cojocaru

3 metri de bere, cate un litru pentru fiecare: Haotik, Vlad Petre, Waven

5 invitatii de doua persoane la Cinema 3d Ploiesti: nwRadu, Vali ovidiu, Marin Lory, Eduard Bindila update: Irina Cojocaru

3 tricouri cu Fillr: Errmy, Saykoo, 3ditorial

1 invitatie la teatru: Andreea Craciun

Masa si glumele cu ziaristi

Apoi a venit masa, primul platou cu aperitive din partea casei, unu mare de tot, dupa ce l-am vazut am zis ca putem sa contramandam comanda ca ne saturam cu el. Si era plin de bunatati. Apoi au sosit platoruile care le-am comandat. Cand a sosit primul, pentru ca comandase unu impreuna cu Dana am zis ca ala e, ne luptam si il dam gata cu greu. De unde era jumate din platou defapt, a venit inca unu identic pentru mine. Si oricat de tare am incercat nu mai intra, abia am reusit sa bag jumatate din el. Asa ca au  inceput glumele: Mah astia crede ca suntem ziaristi de ne dau atata mancare.

Mai mult chelnerul deosebit de simpatic ne intreba mereu daca mai vrem ceva, daca vrem cumva si desert. Noi nu mai eram in stare sa bagam o apa plata in noi dapai desert. Cand sa platim ne-am trezit ca e totul din partea casei defapt si am inceput iar cu glumele, ca uite ce gazda de treaba si noi niste nepoliticosi nu am mancat tot ce ni s-a dat.

Cu greu ne-am tarat burtle pana la apa, si am plonjat direct in apa unde burta parca nu mai atarna atat de greu. Din nou distractie cu nebunia aia de caracatita si apoi am zis ca e timpul sa mai plecam si acasa.

O vizita scurta la Baia Rosie

Pe drum ne-am gandit sa facem un scurt popas pentru poze si la Baia Rosie, foarte misto si locatia asta dar parca tot la Baia Baciului ne-am simtit noi mai bine. Parea prea linistita si prea de lux pentru un grup de bloggeri nebuni si galagiosi.

Scurte concluzii si discutii la Ardeleanul Ghiftuit

Spre seara o parte dintre noi, aia cea mai selecta a bloggerilor prahoveni ne-am reintalnit la Ardeleanul Ghiftuit, la o bere ca cel putin eu si Georoge nu vroiam sa mai auzim de mancare vreo 2-3 zile. Am discutat despre campanii, despre publicitate si despre o idee data de Ravi cu o seara inainte cand ne-am intalnit pentru alta problema.

O sa incercam sa facem o chestie misto pentru si in blogosPHera, deocamdata intrebam in stanga si in dreapta, adunam feedback si la final vedem ce iese, de aceea nu o sa va comunic aici ci intr-un articol separat zilele urmatoare.

8 comments

  1. Nu am filmuletele, am facut si eu o restaurare a premiilor dintr-o poza, asa cum mi-am adus eu aminte, asa ca daca te-am scapat o sa te rog sa ma scuzi, asteptam rezultatele oficiale comunicate de catre cei de la Fillr.

  2. Am afllat tarziu de blogmeet, probabil ca erati deja in drum spre Baia Baciului, asa ca am plecat cu Petroulul in deplasarea de la Vaslui. Poate voi fi prezent data viitoare.

Comments are closed.