Pregatiri pentru vacanta

Posted by

Azi am fost si am achitat rezervarea pentru Snow Explosion, asa ca in perioada 12-19 decembrie sunt la ski in Austria. Am achitat pentru sotie si cei 2 prieteni care ma vor insotii, pentru ca dupa cum stiti eu se pare ca am ales sa fiu blogerul oficial al evenimentului cel putin in perioada a doua a lui cand voi fi acolo si va voi tine la curent cu updateuri zilnice.

Totodata mi-am facut rezervarea si pentru o cabana in Parang pentru 28 dec – 2 ian. Nu pot sa va spun exact care cabana pentru ca frate-miu stie mai bine, el stie ce are aranjat pe acolo, i-am zis sa-mi tina si mie 2 locuri ca ii dau banii la salariu.

Asa ca incep sa numar zilele pana la zapada, 19 zile (and counting), desi cu putin noroc poate avem parte de zapada pe 4-5 decembrie si poate dau o tura si pe la munte.

Placa e deja pregatita, camera de filmat lefel, masina cat de cat e pusa la punct, ne mai uitam zilele astea. Lanturi avem.

3 comments

 1. Vacanta placuta!
  Si daca tot esti bloggerul oficial, poate scrii si corect.
  Verbele de conjugarea a patra de tipul „a insoti”, „a veni”, „a imbunatati”, „a dori” se conjuga la viitor persoana a III-a plural cu un singur i, adica asa:
  ei (ma) vor insoti
  ei vor veni
  ei vor imbunatati
  ei vor dori
  Have fun!

Comments are closed.