Prima campanie pentru bloggeri din Prahova prin Blogal Initiative

Posted by

Acum doua zile, Blogal Initiave anunta o campanie speciala pentru bloggeri prahoveni. O campanie cu un premiu de 100 de euro care este mai mult decat binevenita in dezvoltarea blogosferei din zona. Aveti pe linkul de mai sus detalii.

Oricum ceea ce trebuie sa faceti pe scurt este sa promovati evenimentul organizat de cei de la Knorr, care va avea loc pe data de 4 octombrie si la care sunteti de asemenea invitati sa participati daca aveti timp si doriti. Din pacate eu sunt la Bucuresti pe 4 dar si asa sunt sigur ca burta mea nu o sa imi ierte niciodata faptul ca sar peste aceaste degustari de bunatati.

Evenimentul se numeste “Testeaza-ne! Pasiunea pentru gust e in natura noastra!” si are loc la Ploiesti, Marti, 4 octombrie, la SKY, fostul complex INTEX. O sa revin cu informatii despre el mai detaliate ulterior.

De asemenea vreau sa spun ca eu nu intentionez sa intru in competitie la aceasta campanie, cu alte cuvinte voi participa la campanie dar premiul vreau sa ajunga la unu din voi. Daca tot am discutat de bani din blog la blogmeet-uri de atatea ori acum vreau sa vad si implicarea voastra in aceasta campanie pentru a castiga acest premiu. O sa cer si eu de la Blogal Initiative daca se va putea lista blogurilor care au participat la aceasta campanie.