Prima plata cu PayPal

Posted by

Azi am facut si eu prima plata prin PayPal. Cum sunt foarte grijuliu in a nu imi baga datele de pe card pe orice site, chiar daca era vorba de GoDaddy.com am zis ca e mai safe sa folosesc paypal. Si asfel am facut prima plata cu contul meu de PayPal.

Cand cei de la PayPal au acceptat Romania, m-am gandit ca nu e mare scofala deoarece o sa pot platii prin PayPal doar la siteurile care nu au alte optiuni de plata. Acum imi dau seama ca e mult mai sigur sa platesc prin PayPal decat cu cardul meu.

Oricum acum ca ma simt cu cardul mai in siguranta parca imi vine cheful de cumparaturi pe net. Deci in afara de bucuruia faptului ca primul pas catre Romania a fost facut de catre cei de la PayPal, se pare ca este chiar si asa, cu restrictile care le avem, un mare avantaj.

3 comments

  1. E bine ca nu ti-au cerut o factura scanata, majoritatea persoanelor asa patesc la prima plata, din cate am auzit. Eu inca nu am incercat dar sper sa nu fie asa ca nu am chef sa ma duc pana la posta sa trimit un fax 🙂

  2. Nu mi-au cerut nimic. Nu vad de ce mi-ar cere ceva pentru ca sunt membru verificat.

  3. Eu am trimis factura scanata direct de pe calculator, pe o linie normala de rds. A decurs totul repede,…in aceeasi zi am fost utilizator verificat si am putut face plati.

Comments are closed.