Scrisoare catre AdSense

Posted by

Pentru ca nu le mai scrisesem demult m-am gandit sa ii mai intreb de sanatate, de contul meu, si daca colaborarea asta cu adsense se poate face si nu este asa ceva la voia intamplarii.

Azi am hotarat sa fac cont pe numele unei verisoare, ca de pe al meu pe firma la-ti blocat, pe firma era mai simplu asa tre sa se intereseze verisoara ce venituri tre sa  declare la stat dar in fine, importat e ca o sa am iar cont la AdSense, intrebarea mea este ce pot face ca sa previn clikuri de la dusmani, sau mai situ eu ce alte actiuni care pot duce la blocarea contului meu, ca iar ma chinui 5 luni sa fac 100$ si in loc de ei iau ban. Tos-ul il stiu pe deasupra cred, cand nu eram sigur de ceva intrebam la adsense, si tot m-am trezit cu contul blocat. Deci ce scripturi sau ce ar trebuii sa fac sa nu am iar surprize de la vreun dusman? Exista vreo solutie sau pur si simplu nu ai ce face, esti la voia intamplarii?

Ia cititi aici despre ce cosmaruri au prietenii mei
http://haotik.ro/2007/05/20/paranoia-adsense/

Se poate face ceva asfel incat sa avem certitudinea ca se poate lucra cu compania dvs. sau ne sfatuiti sa ne orientam spre alte companii?

Si nu va faceti griji o sa va scriu pana la adanci batranetii daca nu imi deblocati contul meu de adsense, pentru ca eu nu am gresit cu nimic fata de AdSense si daca am avut dusmani asta este, mi-au tras-o, dar nu vad de ce nu se poate sterge toti bani din cont si sa raman cu contul.

Astept raspuns la intrebarea mea si va multumesc anticipat pentru rabdarea de a imi citi e-mail-urile pe care vi le trimit.

O sa revin cu raspunsul lor daca va exista un raspuns.