PrindeOcazia.ro, primul site de reduceri pentru ploiesteni

Posted by

 Despre site-urile de reduceri v-am mai vorbit de cateva ori, a existat chiar la un moment dat o tentativa a altcuiva de a avea un astfel de site de reduceri pentru cei din Prahova si chiar si un concurs pentru bloggeri pe acel site.

Astazi o sa va vorbesc despre PrindeOcazia.ro, un site dedicat celor din Ploiesti, care vor sa aiba parte de reduceri de pana la 90% la diverse servicii si produse.

Site-ul acopera numeroase domenii, printre care: servicii medicale, frumusete, sport, restaurante si alte locuri de relaxare, auto, cursuri, vacante si multe altele. Pentru mine suna foarte tentant categoriile vacante si restaurante. De asemenea, este interesant modul lor de abordare in ceea ce priveste fidelizarea clientilor, incercand sa ofere modalitati de testare a anumitor servicii/produse (la pret redus), pentru a te asigura de calitatea lor.

Plata se poate face prin transfer bancar sau cu ajutorul cardului bancar. Dupa confirmarea platii, clientul primeste pe e-mail un voucher care contine un cod unic de reducere. Cu acesta, te prezinti la comerciant, unde beneficiezi de serviciile dorite. Tranzactiile sunt efectuate prin Mobilpay si sunt securizate datele personale, nefiind stocate nicaieri, ci trimise direct catre banca. (Nu cred ca Mobilpay sau Antonio Eram mai au nevoie de vreo recomandare, Mobilpay fiind deja cunoscut pentru serviciile bune pe care le ofera.)

Daca ma intrebati pe mine ce categorie mi-as mai dori sa gasesc pe acest site, as spune categoria de produse de birotica, si probabil o sa va explic intr-un articol viitor de ce cred eu binevenita o astfel de categorie.

De asemenea, avem un blogger care a si folosit acest site de reduceri in urma cu ceva vreme, va invit sa cititi parerea lui aici. Totul a decurs perfect si fara niciun fel de probleme.

Chiar daca nu e nicio oferta care sa te intereseze in acest moment, nu uita sa iti introduci adresa de e-mail, pentru a fi notificat atunci cand apar oferte noi, poate prinzi ceva frumos si ieftin data viitoare.

4 comments

  1. Super fain site-ul. Nu stiam de el. L-am vizitat si am vazut cel putin pe cosmetica oferte bune. Multumim pentru articol!

  2. Articolul pare a fi reclama la acel site. Daca ar fi doar atat, ar fi ok…dar pare suspect daca e site-ul tau…care se vrea a pacali pe cei care inca mai cred in „promotiile” romanesti…

  3. George te asigur ca nu e siteul meu si nici nu a fost vreodata. Chiar am incercat la un moment dat sa colaborez cu ei pe partea de promovare dar nu ne-am inteles la bani. Altfel probabil ai fi vazut un banner mare in sidebar cu ei si ai fi fost si mai convins ca e al meu.

Comments are closed.