Profitshare 2.0

Posted by

 Nelansat inca oficial, am facut o solicitare aseara pentru noua platforma, Profitshare 2.o si azi am si primit acces. Mai mult chiar, reclamele de pe blog s-au modificat si ele odata cu migrarea la noua platforma, desi inca nu am schimbat codul de afiliere din site-urile web. Migrarea s-a facut in cateva minute si 3 click-uri.

Momentan, alaturi de eMAG.ro, in sistem mai sunt si FlancoPCfun si ElectroFun. Presupun ca se vor adauga o multime de advertiseri noi dupa lansarea oficiala. Platforma aduce, pe langa un nou design foarte placut si functionalitati noi.

Dupa migrare trebuie sa revalidati paginile, adica sa demonstrati ca sunteti proprietarul lor si asta se face usor, adaugand un meta-tag sau un fisier in directorul curent al site-ului. O operatiune care se realizeaza de asemenea foarte usor.

Desi nu folosesc in afiliere publicitatea platita, de tip AdWords sau Facebook Ads, am decis sa bifez si aceasta optiune, ca nu strica, in caz de vreau sa experimentez, sa am aprobarea si pentru asta. Oricum prefer sa-mi promovez site-urile prin cele doua sisteme si nu sa bag reclame afiliat, dar cine stie ce idei mai imi vin. Din cate stiu eu, la sistemul vechi nu erau decat cativa care aveau voie sa faca afiliere prin AdWords. Nu poate decat sa ma bucure ca s-a deschis posibilitatea aceasta pentru toata lumea, consider ca asa e corect pentru toata lumea.

Aspectul bannerelor este si el imbunatatit. Mie imi plac, dar sunt curios daca vor creste si rata de conversie. Puteti vedea chiar la sfarsitul articolului sau in partea dreapa cum arata noile reclame. Deja furnizeaza produse si de la celelalte magazine care au intrat in sistem. Ceea ce sper eu pe viitor este sa pot alege categoria de produse, pentru ca nu vreau sa ma trezesc cu reclame la rochite sau alte chestii pe blogurile mele.

Momentan cam atat va spun despre noua platforma. Daca doriti sa aflati mai multe, intrebati in comentarii si voi incerca sa va raspund.

5 comments

  1. Am vazut deja intr-o zona a sistemului ca poti sa spui ce firme vrei sa afiseze reclame. Adica daca una din ele nu-ti place, o debifezi si gata. Si cred ca se pot selecta cumva si categorii.

  2. pe noua platforma nu am mai vazut nici un comision nou. s-au importat foarte frumos cele de la emag dar de atunci teapa totala. am renuntat.

Comments are closed.