Putin despre ce inseamna Lyoness pentru Ploiesti

Posted by

In timp ce unii fac campanii CSR una dupa alta, cautand sa obtina like-uri, articole, link-uri si alte cele, am descoperit un grup de oameni care chiar au facut lucruri pentru ploiesteni, fara sa ceara nimic in schimb. Mai mult decat atat, este legat de afacerea de care va vorbeam cand am vandut motorul.

Deocamdata va invit sa vedeti o mana de ajutor intinsa pentru Casa de Copii cu Dezabilitati din Ploiesti:

Daca vreti sa stiti mai multe despre ce inseamna aceasta afacere, nu ramane decat sa ma cautati si sa discutam despre asta. De asemenea cred eu ca bloggerii din Ploiesti ar putea fi interesati de alte initiative de genul asta, dar probabil ar trebui sa se implice.

De asemenea, va invit sa cititi mai multe la Stefan.

7 comments

  1. Intradevar ar fi bine daca oamenii ar intelege ca exista si oportunitati adevarate, oportunitati care ii ajuta deopotriva pe ei si pe cei aflati in nevoie.

  2. Din nefericire legat de promovare au facut o ciorba. Acum vreo 5 ani cand m-am apucat eu de promovat aveau linkuri de recomandare, si plus de asta inscriai gratis. Eu vroiam sa inscriu multi consumatori, insa mi se spunea ca trebuie sa merg pe promovarea pachetului business, iar acest aspect m-a facut sa cred ca nu e o afacere bazata pe consum si m-am lasat de promovare. Dupa ceva timp am vazut ca au scos linkurile de recomandare, si au facut taxa de inscriere platita de sponsor. Nici pana azi nu inteleg de ce au facut aceste schimbari. Adica eu sa platesc pentru a inscrie un partener in sistem, dar in schimb oricine se poate inscrie gratuit direct pe site.

Comments are closed.