RDS la super oferta

Posted by

Prin vara, nu mai stiu exact cand, abonamentul de cablu a crescut cu 5 lei, fara vreo explicatie. Explicatia a venit luna trecuta printr-un sms, in care mi se spunea ca este de fapt o taxa de mentenanta si ca pot renunta la ea daca sun la un numar de-al lor. Am sunat la ei sa ma lamuresc care e problema cu taxa respectiva. De fapt aveam 3 intrebari: 1. renuntarea la taxa, 2. renuntarea la serviciile lor de telefonie si 3. o convorbire bagata pe factura, asa, ca de ce sa nu fure daca se poate fura.

Si am inceput cu punctul 1, sa vedem daca si ce trebuie sa fac sa renunt la taxa de mentenanta, si am fost lamurit rapid ca nu se poate renunta la ea, ci la telefonie cu totul. I-am spus perfect, ca asta era urmatoarea mea intrebare. Apoi i-am intrebat de convorbirea aparuta pe factura de 3 minute. Bineinteles ca a inceput cu teste ca poate nu stiu eu cine din casa a sunat si chestii de genu’. I-am explicat ca in casa sunt doar eu si sotia, si ca si eu si ea avem de la vodafone minute atat in Vodafone cat si in alte retele. I-am mai explicat ca atunci cand suna vreun prieten pe numarul de RDS nici nu stiu ce suna si stau 10 minute sa vad pe unde naiba e aruncat telefonul respectiv. Asa ca de ce as sta sa caut telefonul de RDS sa sun dupa el cand pot suna dupa telefonul meu foarte relaxat. Mi-a sugerat sa fac sesizare. Era vorba de o convorbire de 6 centi. I-am zis ca e nebun daca el crede ca stau sa pierd vremea din cauza ca ei ma fura. Le-am explicat ca oricum reziliez si la revedere.

Azi m-am dus sa reziliez. Am scotocit dupa cutiile de la telefoane, dupa cabluri si tot ce mi-au mai dat si m-am dus la sediu. Aici alta poveste. Mi s-a explicat ca daca renunt la vechiul contract va trebui sa fac un nou contract doar pentru cablu pentru 1 an de zile. Si ca altfel nu se poate. Le-am zis ca nici o problema reziliem si cablul atunci. Le-am explicat ca nu mi se pare normal sa fiu obligat sa semnez un contract pe un an de zile pentru cablu de vreme ce nu-mi ofera nimic. La Vodafone imi ofera un telefon mai ieftin, cateva luni gratuite etc., in plus probabil ca UPC sigur au o oferta buna cu cateva luni gratis daca ma duc la ei. Si ca prin minune, domnule, calculatorul nu a mai cerut un contract nou. La alti clienti cere dar vad ca la dvs nu a cerut prelungire pe un an de zile. Al drak calculator, iti face o poza si daca vede ca nu ai fatza de prost nu-ti cere prelungire pe un an de zile.

Oricum cred ca urmeaza in curand inca o reducere a cheltuielilor si e destul de in fatza pe lista cablul tv.

P.S. E pus si la categoria Marketing acest post ca exemplu de ASA NU.

One comment

  1. Cu parere de rau trebuie sa-ti mai pun un pietroi in sac si sa te previn ca asa sunt toti! Nu vor misca niciodata un deget pentru tine din 3 motive: lene, prostie si indiferenta. Nu conteaza ca se numesc RDS, UPC sau Romtelecom. In afara de cativa oameni care dau cu sapa in spate si fara de care n-ar mai functiona nimic in gradinita, restul (90 si la suta) sunt paiete! Antrenori de solitaire!
    Recomandare de final: joaca cu cine ti-e mai bine cost/cerinta si nu uita ca din pacate, traim cu toti in Romania.

Comments are closed.