Reclama in statusul de la mesenger

Posted by

Nu, nu o sa strig, vai mi-ai furat ideea, mai ales ca nu aveam in planurile imediate sa implementez asa ceva. Ma gandisem eu la ceva la un moment dat dar implica multe chesti destul de complicate asa ca am renuntat.

Nu pot sa spun decat felictari pentru implementarea acestei idei, chiar si pentru ideile mele sunt foarte bucuros cand vad ca altii le implementeaza. Mult succes si desi sunt sigur ca or sa apara multe clone sper sa ramaneti nr.1 pentru ca au fost primii.

Ahh… nu v-am zis siteul… www.statuspimp.ro

5 comments

 1. Sa dau ca advertiser 30 de eurocenti pe un click ???
  Le urez succes, insa va fi un fail total.

  Ca sa nu mai vorbesc ca nu au nici o metoda pt. a preveni furtul. Ca „publisher” nimic nu ma poate impiedica sa dau un mass cu mesajul „da-ti click pe statutus meu”..si asa s-au dus banii advertiserilor.

  Ideea este buna, insa facuta mult prea in graba.

 2. Nu cred ca are vreo sansa de succes, daca nu imbunatatesc un pic sistemul. Singura masura de siguranta care si-au luat-o a fost sa limiteze varsta la 18 ani, ceea ce e un lucru bun. Dar cati copii nu pot folosi datele lui mamica?

 3. Cred ca nu ati privit prea atent sistemul si ca vorbiti total pe langa, cel putin la unele dintre probleme.

  Eu din pacate nu am cum sa il testez ca folosesc linux si pidgin.

 4. Au un sistem care schimba linkurile, sti tu ca nu face ceva verificari chestia aia si vede diferit clikul pe status si clikul de la un mass?

Comments are closed.