Refinantarea BCR – Scenariul si povestea unei reclame

Posted by

Inainte de a va prezenta filmuletul, am zis sa va prezint viziunea, viziunea prin care am pornit la drum in realizarea acestei reclame. Am avut o idee, am pus-o pe hartie apoi am prezentat-o partenerilor cu care urma sa plec la drum in aceasta aventura. Au spus doar atat: „Ne place, cand o facem?” Urmatorul pas avea sa-l alature si pe George in aventura aceasta si sa ne apucam de treaba. Dupa o zi intreaga de munca asteptam toti sa vedem cu adevarat rezultatul. Si rezultatul a fost woow. Ce a fost si mai woow la mine a fost faptul ca aveam impresia ca reclama are cel putin 5 minute, ca sa nu zici ca imi faceam griji daca se incadreaza in cele 15 minute puse la dispozitie de youtube. Rezultatul a fost un singur minut insa. O zi de munca pentru a va putea oferi un singur minut. Dar e un minut de calitate, zic eu. La finalul scenariului gasiti si link-ul catre capodopera, insa cred ca e interesant sa cititi si scenariul inainte de film.

Scena 1

refinantare bcr scena 1O masa plianta, un scaun de bucatarie de lemn, pe masa sunt hartii, un “patron” obosit cu un costum vechi si ca vai de lume face calcule, e innebunit ca afacerea nu ii merge bine, e putin nervos.

Apare secretara, cu ochelarii mari, urata, imbracata ca acum 20 de ani, ii serveste cafeaua.

– Probleme sefu?
– Mda, creditele astea ne ucid, avem de plata la 3 banci si afacerea nu merge nici ea pe roate.
– Pai si de ce nu incercati o refinantare de la BCR?
– O refinantare? inca o Banca in plus? Nu cred ca e o idee buna.
– Pai nu este inca o banca in plus, sunt toate celelalte in minus, ramane una singura, o rata mai mica, mai mult timp pentru afaceri, si poti sa faci cu ei si BANKING.

Scena 2

refinantare bcr scena 2DUPA 6 LUNI

Un birou modern, un scaun directorial, un laptop pe masa, “patronul” imbracat la patru ace, are si tableta. Arata ca un om de business modern.
Apare secretara, si ea tot la 4 ace, pe tocuri, fara ochelari, eleganta, fusta scurta (nu prea scurta) neagra, corporate. Genul ala de femeie “la cravata”.

– Buna dimineata.
– Mai tu ai avut o idee geniala cu refinantarea aia, uite nu au trecut decat 6 luni de zile si deja lucrurile merg bine, am scapat de grija platilor la mai multe banci, am castigat un partener de incredere, si toate lucrurile merg mai bine.
– Eu v-am spus ca o refinantare cu BCR e solutia inca de la inceput.
– Ma uit la cifre si cred ca ne permitem fara probleme si o marire de salariu pentru tine.

Scena 3 – textul de final

Cu asa secretara desteapta sa tot faci Refinantare.

TU cu cine faci BANKING Refinantare?

Cu BCR – Bloguim la fel.

Si la final puteti vedea reclama asa cum a iesit in realitate pe blogul lui Kriogen. Eu zic ca ne-a iesit foarte bine pentru actori amatori.

4 comments

  1. Bravo! pâi bă… cu campanii dinastea va umpleti de premii. Tineti-o tot așa. Felicitari 1and1 ca va permite sa frecati menta :)).

  2. Nici nu ai idee ce misto a fost sa filmez in timpul programului, noroc ca s-a inventat teleportarea si am putut sa ma duc des la baie si de acolo sa ma teleporez la noul sediu one.hd unde se intamplau lucrurile.

Comments are closed.